• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AB Raportörün'den Gültan Kışanak'a destek twiti

Yeniakit Publisher
2016-10-26 09:26:00 -
AB Raportörün'den Gültan Kışanak'a destek twiti

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Kışanak ile DBP'li Meclis Üyesi Fırat Anlı, terör soruşturması kapsamında gözaltına alınmasının ardından AB Türkiye Raportörü Kati Piri, Kışanak'a sahip çıktı. Daha önce terör örgütünün birçok eylemine göz yuman ve terör örgütü destekçilerini AB Parlamentosunda ağırlayan Piri, olayın takipçisi olacağını söyledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile DBP'li Meclis Üyesi Fırat Anlı, terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen PKK terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındıkları öğrenilen Kışanak ve Anlı, sorgulanmak üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Kararın ardından AB Türkiye raportörü Piri twitter hesabından Kışanak'a destek verdi.

AB Türkiye Raportörü Kati Piri, Gültan Kışanak'ın gözaltına alınması ile ilgili yaptığı açıklamada Kışanak'a sahip çıktı. Daha önce terör örgütü üyelerini AB parlamentosunda ağırlayan AB'nin tavrı tepki toplarken, Piri'nin attığı twitte terör destekçilerinden de destek geldi.

Piri, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Belediye başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınması çok endişe vericidir! Durumları yakından takip edilecek" dedi.

Piri'nin attığı twite PKK yandaşları da büyük destek verdi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23