• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdi İpekçi'de alarm! Kuş uçurmadılar

Yeniakit Publisher
2017-03-27 15:53:00 -
Abdi İpekçi'de alarm! Kuş uçurmadılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı etkinlikte yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı 4. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gençlik Buluşması için Zeytinburnu'ndaki Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Abdi İpekçi Spor salonu gençler tarafından tamamen dolduruldu. Kalabalık dışarı taştı. Dışarıda kalanlar için dev ekranlar kuruldu. Çevre ilçelerden çok sayıda öğrenci de etkinliğe katılmak için Zeytinburnu Abdi İpekçi Spor salonuna geldi. 

BİRİNİN GÖZÜ HEDEFTE DİĞERİNİN ELİ TETİKTE

Erdoğan'ın katılacağı etkinlik öncesi ve sırasında geniş güvenlik önlemi alındı. Salonun bulunduğu 10 yıl caddesi araç trafiğine kapatıldı. Tarihi surların üzerinde özel harekat polisleri önlem aldı. Ancak Abdi İpekçi Spor Salonunun çatısında alışık olunmayan bir görüntü vardı.

İKİLİ GRUPLAR
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Daha önce yüksek noktalarda ayrı ayrı tek başına görev yapan Özel Harekat Polisleri bugün ilk kez ikili gruplar halinde görev yapmaya başladı. Bir özel harekat polisi siper alıp yüz üstü uzanıp eli tetikte beklerken, bir başka özel harekat polisi yanında ayakta durarak, dürbünle çevre gözetlemesi yaptı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23