• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdurrahman Dilipak 'Erdoğan'a şiirle suikast yaptılar'

Yeniakit Publisher
2015-03-02 12:42:00 -
Abdurrahman Dilipak 'Erdoğan'a şiirle suikast yaptılar'

Küçükçekmece Belediyesi Milli İrade Söyleşileri’ne katılan gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, 28 Şubat sürecinin bilinmeyenlerini anlattı.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde A. Cihangir İşbilir moderatörlüğünde gerçekleşen ’28 Şubat Süreci’ başlıklı söyleşide konuşan Abdurrahman Dilipak’ı, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Besim Müftüoğlu ve Dr. Sibel Güllüçayır başta olmak üzere AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut ve pek çok Küçükçekmeceli vatandaş da dinledi.

“YAŞAM TARZIMIZLA DARBEYE UĞRADIK”

Kıyamete kadar darbelerin, savaşların, terör olaylarının yaşanacağından bahseden Dilipak, Müslümanların uzun soluklu bir mücadeleye hazır olmaları gerektiğini söyledi. Toplumun kozmik odasına girildiğinin de altını çizen Dilipak, “Darbeyi artık, ailemizle olan ilişkilerimizden, gıdalardan, yaşam tarzımızdan yemeye başladık. Bizim bazı şeyleri affetsek de unutmamamız gerekiyor. Şeytan tatile çıkmayacak. Birileri fırsat bulduğunda bize ilahlık taslamaya devam edecek” diye konuştu.

“ERDOĞAN’A ŞİİRLE SUİKAST YAPTILAR”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

28 Şubat sürecinde neredeyse haftanın beş günü mahkeme salonlarında olduğunu belirten Dilipak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hapis yatıran şiiri kendisinin defalarca okumasına rağmen hakkında hiçbir işlem yapılmadığını söyledi. Erdoğan’ı siyasetten çekmek için şiiri bahane ettiklerini belirten Dilipak, bunun Erdoğan’a yapılmış bir suikast olduğunu ifade etti.

Program sonunda katılımcıların sorularını yanıtlayan Abbdurrahman Dilipak’a protokol üyeleri teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23