• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahrar'uş Şam lideri Ebu Cabir'den Idlib açıklaması!

Yeniakit Publisher
2015-03-29 22:04:00 - 2015-03-29 22:10:06
Ahrar'uş Şam lideri Ebu Cabir'den Idlib açıklaması!

Suriye'nin en etkili silahlı gruplarından Ahrar'uş Şam İslam Hareketinin lideri Ebu Cabir dün itibariyle bütün kontrolü muhaliflerin eline geçen İdlib ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.

İşte o açıklama…

"İDLİB'İN ÖZGÜRLEŞTİRİLMESİ HAKKINDA TEBRİK MESAJI

Zayıf olmamıza rağmen bize yardım eden, zilletten sonra aziz kılan Allah’a hamdolsun. Merhamet ve savaş peygamberi olan Peygamberimiz Hz. Muhammed el-Emîne (sav) ailesine ve ashabına salat ve selam olsun.

Fetih Ordusu'nda olan mücahid kardeşlerime!

Biliniz ki peygamberiniz Mekke’yi fethettikten sonra oraya girince, "Annem babam ona feda olsun" tevazu sebebiyle eğilmesinden dolayı sakalı neredeyse atının boynuna değiyordu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Siz de önderiniz Resûlullah (sav) gibi olunuz. Sakın tertemiz olan o kalplerinize kibir girmesin. Şüphesiz ki bu (zafer) Rahmet, gerçek güç ve kuvvet sahibi olan rabbinizin size bir keremidir.

Değerli mücahitler!

Başladığınız fethi tamamlayın. Tamamladığınız zaman da Yüce Allah’ın: “Allah’ın yardımı ve fetih geldiği zaman. Ve insanların grup grup Allah’ın dînine girdiğini gördüğün (zaman). O zaman Rabbini hamd ile tespih et. Ve O’ndan mağfiret dile. Muhakkak ki O, tövbeleri kabul edendir” (Nasr Suresi) ayetlerini okuyun. Yardım ve fetih, insanların Allah’ın dinine grup grup girdiği zaman tamamlanır. Bu da onlara, İslamın halkın idaresiyle ilgili kuralarını olduğu gibi takdim edersek gerçekleşir. Allah’ın yardımıyla bugün bir araya gelmiş olan cemaatler kendi maslahatlrını bir kenara bırakıp İslam’ın ve bu yaralı halkın maslahatını öne çıkarırsa bu dediğimizi yapmaya muktedir olacaklardır.

Ey Özgür İdlib Halkı!

İşte çocuklarınız; zalim rejimin zulmünü üzerinizden kaldırmak için canlarını ve kanlarını feda ettiler. Allah’ın izniyle güzel günler yakındır. Liderlerini ordularının ön safına sürenler, kendilerine liderlik elde etmek için gelmediler. Kardeşlerinize yardım ediniz ve Allah’ın rızasını, dünyada ve ahrette şeref ve ikram kazanmak için şehrin ihtiyaçlarını gidermede onlara yardımcı olarak cihadlarında onlara ortak olunuz.

Zalim düşmana da bir çift sözümüz var: İdlib’de sivillere herhangi bir ateş açılırsa, biz de İranlı paralı askerlerin bulunduğu Fua ve Keferya'ya aynı karşılığı veririz ve Allah’ın izniyle bizden tahmin edemeyeceğiniz bir karşılık görürsünüz.

Allah’ım! Şehitlerimizi kabul et. Yarallarımıza şifa ver. Zaferimizi tamamla. Peygamberimiz Muhammed’e (sav) salat ve selam olsun.

AHRAR'UŞ ŞAM İSLAM HAREKETİ GENEL EMİRİ Haşim Şeyh Ebu Cabir "

Timetürk

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23