• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu tutuklandı!

Yeniakit Publisher
2016-09-26 17:39:00 - 2016-09-26 18:29:21
Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu tutuklandı!

Eski emniyet müdürü Adil Serdar Saçan’ı darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik tutuklandı.

Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ı darbettiği, olay yerine gelen polislere de mukavemette bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, "polise mukavemet" suçundan tutuklandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanarak Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gönderilen Özbizerdik, cumhuriyet savcılığında ifadesi alındıktan sonra "kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından tutuklanma talebiyle nöbetçi İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Nöbetçi hakimlikteki sorgusu tamamlanan Özbizerdik, "polise mukavemet" suçundan tutuklandı.

Onur Özbizerdik, Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ı darbettiği, olay yerine gelen polislere de mukavemette bulunduğu gerekçesiyle dün gözaltına alınmıştı.

İŞTE İFADESİ
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Gasp Büro Amirliğinde olayla ilgili ifadesi alınan Onur Özbizerdik "Olay günü aslında alkol almayacaktım. Ancak arkadaşlarımın ısrarıyla alkol aldım. Alkolün etkisiyle ne yaptığımı tam olarak hatırlamıyorum. Adil Serdar Saçan’la herhangi bir problemim yok.

Zaten onunla kavga ettiğimi dahi hatırlamıyorum. Onunla kavga ettiğimi ve neler yaptığımı beni gözaltına alan polisler öğrendim" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23