• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Albayrak, 3 gündür telefonlara çıkmıyor

Yeniakit Publisher
2015-03-31 11:12:00 -
Albayrak, 3 gündür telefonlara çıkmıyor

Galatasaray Başkan Yardımcısı olan Abdurrahim Albayrak 3 gündür telefonlarını açmıyor.

Duygun Yarsuvat'ın listesinden başkan yardımcısı olarak yönetime giren Abdurrahim Albayrak, son günlerde büyük bir kırgınlık yaşıyor. Göreve geldikten sonra özellikle Hamza Hamzaoğlu hamlesiyle takımın yeniden şampiyonluk yarışına girmesinde büyük rol oynayan ve gecesini gündüzünü Galatasaray'a adayan Albayrak, geçtiğimiz cumartesi günü yapılan mali genel kurulda üyelerin kendisine yaptığı ağır eleştiriler karşısında suskun kalan yönetim kurulu arkadaşlarına kırıldı.

İbra oylamasını bile beklemeden salondan ayrılan Albayrak'ın 3 gündür telefonlarını açmadığı ve hiç kimseyle konuşmadığı öğrenildi.

HER ŞEY GALATASARAY İÇİN

Bir hayli moralsiz olan ve yakın çevresine tek amacının sezon sonunda takımı şampiyon görmek olduğunu söyleyen başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, mayıs ayında yeni seçilecek yönetimde yer alıp almama konusunda da kararsız. Albayrak'ın bu yaşananların ardından kendisini yönetiminde görmek isteyen başkan adaylarına net bir cevap vermek için bir süre daha bekleme kararı aldığı kaydedildi. Ancak Abdurrahim Albayrak'ın ne olursa olsun çok sevdiği Galatasaray'da görevden kaçmayacağını belirttiği de öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23