• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alın size devrimci Cüneyt!

Yeniakit Publisher
2015-07-28 13:12:00 - 2015-07-28 13:27:53
Alın size devrimci Cüneyt!

Pornocu Aydın Doğan’ın piyonu Cüneyt Özdemir, mavi sularda milyonluk yatta yakalandı. Özdemir’i lüks tatilde görenler ise “Kimi kandırıyorsun Cüneyt' yorumlarında bulundu.

Gazeteci ve haber sunucusu Cüneyt Özdemir, iki farklı kişilik sergiledi. Özdemir, son yıllarda sürekli siyasi söylemlerle gündeme geldi. Türkiye’nin gelişmesi yönünde atılan adımlara tepki gösterdi. Taksim Gezi Parkı olaylarında, hükümete karşı tavır sergiledi. Attığı “Binlerce kişiyi Gezi Parkı’ndan nasıl çıkartacaklar. Gezi Parkı’nı o gençlerin içinden nasıl çıkartacaklar!” şeklindeki twitle Gezi’cilere direnmeleri için akıl verdi. 3. Havalimanı, 3. Köprü’ye karşı çıkanları destekledi. Londra’dan yaptığı yayınlarda bile Türkiye’yi karalamaya çalıştı. Geçen yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bile boykot çağrısı yaptı.

YAKALANDI

Attığı twitlerle, yazdığı köşe yazılarıyla ve patronu Aydın Doğan’ın televizyonunda hükümet karşıtlığını kışkırttı. İzleyiciye ve okuyuculara bu şekilde kendini pazarlayan Cüneyt Özdemir, şatafatlı hayatı da bırakamadı. Milyonluk yatla Ege’nin mavi sularına açıldı. Bodrum açıklarında her şeyi unutup sefaya daldı. Ne siyaset, ne de hükümet aklında kalmadı. Eşi Zeynep İnanoğlu ile Cennet Koyu’nda kano yaparken neşeye daldı. Söyledikleri ile yaptıkları farklıydı. Kürekleri çekerken attığı kahkaha, çevrede yankılandı. Akıllarda ise gerçek yüzü kaldı!

İŞTE KIŞKIRTICI TWEETLER

“O dozer artık pembe” Gezi Parkı eylemlerinde sanatsal müdahaleler…
Basit bir soru; ‘Binlerce kişiyi Gezi Parkı’ndan nasıl çıkartacaklar. Diyelim çıkarttılar Gezi Parkını o gençlerin içinden nasıl çıkartacaklar!
Gezi Parkı halka mı açılacak vatandaşa mı?
Ekonomi içine kapanıyor, demokrasi içine kapanıyor en fenası teknoloji DE içine kapanıyor.
Hiçbir sey eskisi gibi olmayacak. Bir dönem bitti, ve bunlar hep GEZİ…
Tek yapmaya çalıştığım, objektif, tarafsız ve her kesime eşit mesafede olmak!..
Dünyanın en tehlikeli işi, Türkiye’de gazetecilik yapmak..
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23