• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bahçeli: Ülkücüyüm diyen evet der

Yeniakit Publisher
2017-03-26 22:22:00 - 2017-03-26 22:36:55
Bahçeli: Ülkücüyüm diyen evet der

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erzurum'da vatandaşlara hitap etti. Mitinge Erzurum halkının katılımı yoğun oldu.

Erzurum'da vatandaşlara seslenen MHP lideri Bahçeli, "Şimdi soruyorum dadaşlar: Türkiye'ye sahip çıkacak mısınız? Bayrağa vatana sahip çıkacak mısınız?​​" dedi.
"16 Nisan'da milli beka için evet mührünü vuracağız." diyen Bahçeli, "Ülkücüyüm diyen referandumda evet der ve demelidir." diye konuştu.

"ÜLKÜMÜZDEN GERİ ADIM ATAMAZDIK"

"16 Nisan'da yıldırım yemişe dönecekler. İftiraları Erzurum elinin tersiyle itecektir. Türkiye'nin bekası için uyanış halini destekleyecek misiniz? Sorumluluk almaktan uzak kalamazdık. Ülkümüzden geri adım atamazdık. Rejimi değil hükümet etme sistemini reforma tabi tuttuk.

Bahçeli'nin konuşmasının satır başları:

"21 gün sonra yapılacak Anayasa referandumumuzun barışa huzura dirilişe vesile olmasını temenni ediyorum. Muhterem dadaşlar, Erzurum tarihimizin canlı şahididir.Bu topraklarda nice sevinçler, zaferler acı ve ayrılıklar yaşanmıştır. Kafkas cephesinde Allahuekber dağlarında dondurucu ayaza, millet ateşiyle karşı koyan şehitlerimize rahmet niyaz ediyorum. Dadaşlar hiçbir sorumluluğu gözardı etmediler.

Direnişimizi güçlendirirsek Türkiye düşmanlarının sindiklerine tanık olacağız. Dün Erzurum'a işgal ve esareti dayatanlar bugün yeniden hazırlık içindedir. Şimdi soruyorum dadaşlar: Türkiye'ye sahip çıkacak mısınız? Bayrağa vatana sahip çıkacak mısınız?

Zaman birlik olma zamanıdır. Milletimiz saldırıya uğrarken iktidar muhalefet çekişmesini makul göremeyiz. Erzurum kervana İngiltere'de katılmıştır. 15 Temmuz'da bombalar Londra'ya değil, Ankara'ya atılmıştır. FETÖ kollanırken, kanlı terör de Batıdan destek almaktadır. ABD ve Avrupa'nın FETÖ'yi aklama çabası niyedir kime hizmettir?

15 Temmuz'un faili bal gibi FETÖ'dür. Gerçekleri inkar edenler ise FETÖ'ye bu görevi verenlerdir. Erzurum da Türkiye de FETÖ'yü iyi tanımaktadır ihaneti asla unutmayacaktır.

İLK DEFA CEZA GELİYOR
ÖNE ÇIKAN VİDEO

16 Nisan'da yıldırım yemişe dönecekler. İftiraları Erzurum elinin tersiyle itecektir. Türkiye'nin bekası için uyanış halini destekleyecek misiniz?

Sorumluluk almaktan uzak kalamazdık. Ülkümüzden geri adım atamazdık. Rejimi değil hükümet etme sistemini reforma tabi tuttuk. İlk defa cumhurbaşkanına cezai sorumluluk geliyor. Bunun neresi yanlıştır. Çatışma olmayacak veya en aza çekilecektir. Cumhurbaşkanının bir partiye üye olmasında yanlış yoktur. Hangi cumhurbaşkanı bugüne kadar partisiz hareket etmiştir? Kılıçdaroğlu bu soruya yanıt vermelidir.

CHP boşuna uğraşmasın, çamur siyasete saplanmasın. 16 Nisan'da milli beka için evet mührünü vuracağız. Biz Türkiye'nin diriliş ve toparlanmasına evet diyoruz."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23