• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Balance Gayrimenkul, ilk projesi BalanceGüneşli’yle farklı olacak

Yeniakit Publisher
2014-10-01 17:00:54 - 2014-10-01 17:00:54
Balance Gayrimenkul, ilk projesi BalanceGüneşli’yle farklı olacak

BalanceGayrimenkul’ün plaza ofis, cadde ofis, ev ofis, loft ofis ve mağazalardan oluşan ilk projesi Balance Güneşli, iş hayatının tüm ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirildi. İş merkezleri ve havaalanlarına yakınlığıyla ulaşım rahatlığı sağlayan stratejik konumuyla dikkat çeken Balance Güneşli, İstanbul’un en değerli projelerinden biri olarak nitelendiriliyor. Hayatı kolaylaştırarak değer katan Balance Güneşli, konsepti ve mimarisiyle bölgede fark yaratıyor. Aynı zamanda Şölen Yönetim Kurulu Başkanı da olan Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, “Bugüne kadar iş dünyasında elde ettiğimiz güvenilirlik ve istikrardan güç alarak bu işe giriştik. İnşaat işimizde de kaliteden taviz vermeden, adımıza yakışır bir çizgi tutturacağız. Balance Gayrimenkul, bu alandaki iddiasını Balance Güneşli ile çok net bir şekilde ortaya koyacak” dedi.

1989 yılında Gaziantep’te kurduğu Şölen ile çeyrek asırda önemli başarılara imza atan Çoban Ailesi, Balance Gayrimenkul şirketiyle inşaat sektörüne giriş yaptı.

Balance Güneşli, yaşamı keyfe dönüştürüyor

17 dönüm arazi üzerine yapılacak olan BalanceGüneşli’nintoplam inşaat alanı 83 bin metrekare olacak. 2014 yılı içinde, birinci etabın yanında bulunan 16 dönümlük arazi de projeye dahil edilerek, ikinci etapçalışmaları başlayacak.

118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve loft ofisin yanı sıra 43 mağazanın yer aldığı proje, toplam 301 bağımsız bölümden oluşuyor. Projenin hedef kitle odağında Anadolu’da ve bölgede yaşayan veya iş yapan işadamları, çalışan gençler ile serbest meslek çalışanları bulunuyor. Proje, küçük ofis ihtiyacı olanlar, genel müdürlüğünü merkezi bir konuma taşımak, irtibat ofisi kurmak, aynı ya da farklı meslek gruplarındaki arkadaşlarıyla birlikte ortak ofis kullanmak isteyenler için de ideal bir seçenek oluşturuyor. Cadde ofisler 40 m2 ile 258 m2, plaza ofisler159 m2 ile 1.692 m2, ev ve loft ofisler ise 76 m2 ile 178 m2 arasında değişiyor.Ofis ve konutların metrekare fiyatı4.800 TL’den başlıyor.

Odağına insanı alan mimari detaylarla hazırlanan BalanceGüneşli’nin en önemli özelliklerinden birisi kat bahçeleri. Her katta farklı metrekarelerde bulunan 2 kat bahçesi, ofis ya da evden çok uzağa gitmeden bahçe konforunu sunuyor. Bazıları toplantı odası olarak dizayn edilen kat bahçelerinde ofis sahipleri, gelecek olan misafirlerini ağırlayabilecek, ayrıca tüm teknik desteklerden de yararlanabilecekler.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ofislerin dışında da iş performansını ve keyfi artırmak için zengin sosyal olanaklar ile her türlü detayın düşünüldüğü projede, fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sinemasının yanı sıra parti ve hobi alanları da yaratıldı. Restoran ve kafeler ise hem ofis ve konut sahiplerinin hem de misafirlerin şık bir ortamda leziz tatları tadabilmesi için planlandı. Projedeki diğer önemli unsur ise günlük ihtiyaçların karşılanacağı mağazaların bulunduğu ‘Yaşam Sokağı’. Canlı bitkilerle tasarımı zenginleştiren peyzaj alanlarının bulunduğu Yaşam Sokağı, sokak kültürünü çağdaş bir mimari yorumla buluşturuyor.

Balance Güneşli, konumuyla İstanbul’un en değerli projelerinden biri olacak

Balance Güneşli, İstanbul’un yeni ticaret merkezi olarak konumlanan Basın Ekspres Caddesi üzerinde yer alıyor. Projenin ana girişinin bulunduğu Taşocağı Caddesi ise TEM karayoluna ulaşımı kolaylaştırıyor. E-5, TEM ve sahil yollarını birbirine bağlayan eşsiz bir konumda bulunan Balance Güneşli, çevrede inşaatı süren metronun yanı sıra, metrobüs durakları, Atatürk Havalimanı, 3. havalimanına bağlantı yolu,İstoç, Masko, CNR gibi önemli merkezlere yakınlığı ile İstanbul’un en değerli projelerinden biri olarak nitelendiriliyor. İnşaatı süren plaza ve cadde ofis, ev veloft ofisler ile mağazaların 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

İsmail Çoban: “25 yıllık deneyimimizi yeni bir sektöre aktarmak istedik”

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki iddialarını Balance Güneşli ile çok net bir şekilde ortaya koyacaklarını ifade eden Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, sektörün önemli oyuncularından biri olmayı hedeflediklerini söyledi. 1989 yılında Gaziantep’te kurdukları Şölen firmasıyla, çikolata ve çikolatalı ürünler sektöründeki yatırımlarının sürdüğünü belirten Çoban, “Çikolata sektöründeki başarımız bizi farklı sektörler için de cesaretlendirdi. Çikolatanın yanı sıra Irak’taki çimento ve su fabrikalarımız ve Gaziantep’te ortağı olduğumuzinşaat ve çelik konstrüksiyon alanında faaliyet gösteren Erkiz Mühendislik A.Ş. firmamızla da farklı işkollarında yatırımlara devam ediyoruz. Aile olarak aldığımız kararla iş hayatındaki 25 yıllık deneyimimizi yeni bir sektöre aktarmak istedik ve Balance Gayrimenkul şirketini kurduk” dedi.İsmail Çoban, sözlerine şöyle devam etti:

“Dünyanın yükselen şehirlerinden İstanbul’a bu projeyi kazandırmaktan dolayı mutluyuz”

“Bugüne kadar iş dünyasında elde ettiğimiz güvenilirlik ve istikrardan güç alarak bu işe giriştik. İnşaat işimizde de kaliteden taviz vermeden, adımıza yakışır bir çizgide çalışmaya devam edeceğiz. Balance Gayrimenkul ile yolculuğumuza İstanbul’dan başladık.Projemizde önemli firmalarla işbirliği içinde çalışıyoruz. Avcı Mimarlık’ın tasarladığı, Erkiz Mühendislik firmamızın inşasını üstlendiği BalanceGüneşli’deServotel, projenin geliştirilmesine destek oluyor. Projemizi keyifli kılan ise modern iş hayatının tüm gerekleri düşünülerek tasarlanıyor olması. Ofis ve konut sahipleri gün içerisindeki koşturmacadan sıkıldıklarında projemizdeki sosyal tesiste sporunu yapabilecek, hobi odasında dinlenebilecek, cep sinemasında film izleyebilecek. Dünyanın yükselen şehirlerinden biri olan İstanbul’a böyle bir proje kazandırmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23