• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Bana Hoca demeye devam edin'

Yeniakit Publisher
2014-08-31 10:42:00 -
'Bana Hoca demeye devam edin'

Başbakan Ahmet Davutoğlu, hitap konusunda şaşıran partililere net konuştu: Siyaset geçicidir ama hocalık kalıcıdır. Bana 'Hocam' demesi tercihimdir...

AK Parti MKYK önceki gün AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında ilk kez toplandı. Toplantının ana gündem maddesi kongre ve önümüzdeki dönem oldu. Davutoğlu, "Ben bu ekibi önemsiyorum. Hep birlikte Türkiyemiz'i ve partimizi daha güzel yerlere taşıyacağız. Bunu sizlerle birlikte yapacağız" mesajı verdi. MKYK üyeleri de tek tek söz alıp Davutoğlu'na "hayırlı olsun" deyip başarı dileklerini ilettiler. Bu konuşmalar sırasında Davutoğlu'na "Hoca", "Başbakan" kimisi de dili sürçüp "Sayın Bakan" diye hitap etti.

ÇOK ŞAŞIRDIM

MKYK üyesi Lale Ersoy konuşmasının içinde "Hocam", "Sayın Bakanım" ve "Sayın Başbakanım" ifadelerini kullandı. Durumu fark eden Ersoy, "Özür dilerim. Nasıl hitap edeceğimi ben de şaşırdım" dedi. Davutoğlu bunun üzerine, "Hepiniz rahat olun. Bana "Hoca" demeye devam edin. Hatta'Hocam' demeniz beni memnun eder. Çünkü siyaset geçip geçicidir ama hocalık kalıcıdır. Bütün arkadaşlarımın bana 'Hoca' demesini tercih ederim" dedi.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23