• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Çelik: İnsana yapılan yatırım en büyük yatırımdır

Yeniakit Publisher
2017-09-20 20:43:00 -
Başkan Çelik: İnsana yapılan yatırım en büyük yatırımdır

Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeni ile İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş’ı makamında ziyaret etti.

Şehzadeler Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Çelik “Asli görevimiz olmamasına rağmen bugüne kadar eğitime her alanda destekler sunduk” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş’ ı makamında ziyaret ederek yeni Eğitim-Öğretim yılı ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Başkan Çelik Eğitime yapılan her yatırımı önemsediklerini ifade ederek, Şehzadeler Belediyesinin bugüne kadar eğitimi her alanda desteklediğini ifade etti. Belediye olarak 2 tane yeni okul yapılabilecek olan bütçeyi Şehzadelerde ki okulların fiziki şartlarının düzelmesi için harcadıklarını ifade eden Başkan Çelik “2017-2018 yılı Eğitim-Öğretim yılının yeni başlaması nedeni ile İl Milli Eğitim Müdürümüz Recep Dernekbaş’ ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Yeni Eğitim-Öğretim yılının tüm velilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimiz için güzel, hayırlı ve huzurlu bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak kurulduğumuz günden beri, imkânlarımız sınırlı olmasına rağmen Eğitim-Öğretimin her zaman yanında olduk okullarımızın ihtiyaç ve taleplerini yasalar ve imkânlar çerçevesinde her zaman karşıladık. Bugüne kadar iki tane sıfırdan okul yapabilecek bir bütçeyi okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için harcadık. Geçtiğimiz yaz döneminde de okullarımızın yeni eğitim yılına hazır olması için arkadaşlarımız adeta seferber oldular. Bundan sonra da öğrencilerimizin, öğretmenlerimiz ve idarecilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü insana yapılan yatırımın en anlamlı ve en büyük yatırım olduğunun bilincindeyiz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımızdır. Onlar için ne yapsak azdır. Rabbim tüm öğrencilerimize zihin açıklığı versin. Onların üzerinde büyük emekleri olan öğretmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.

“ŞEHZADELER’ İN EĞİTİME DESTEĞİ BÜYÜK OLMUŞTUR”

Şehzadeler Belediyesinin yeni eğitim yılının sorunsuz başlamasında çok büyük bir rolünün olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş “Değerli Belediye Başkanımıza bu nazik ziyaretleri nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediye Başkanımız göreve geldiği günden bu yana asli görevlerinin arasında olmamasına rağmen, eğitimin alt yapısı ve fiziki şartlarının düzelmesi için büyük çabalar sarf etmiştir. Bugüne kadar eğitim-öğretime vermiş olduğu büyük katkılar nedeni ile Milli Eğitim camiası adına değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e çok teşekkür ediyorum. 18 Eylül tarihi itibarı ile 249 bin öğrenci ve 17 bin öğretmen ile 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına problemsiz bir şekilde başlamış olduk. Bu şekilde başlamamızda Şehzadeler Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar ciddi şekilde etkili olmuştur” dedi. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23