• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Biz Osmanlıyız' deyip Terörist İsrail'in üçte biriini çökerttiler

Yeniakit Publisher
2014-11-22 18:07:00 - 2014-11-23 02:18:38
'Biz Osmanlıyız' deyip Terörist İsrail'in üçte biriini çökerttiler

Geçtiğimiz haftalarda, Terör devleti İsrail’in Mescid-i Aksa’ya düzenlediği barbarca saldırılar nedeniyle harekete geçen Akıncılar Hacker Grubu, İsrail devletine ait birçok siteyi çökerttiğini açıkladı. Kendilerini ‘Cyber-Warrior Akıncılar’ olarak tanıtan grubun çökerttiği siteler arasında devlet siteleri, TV, spor gazetesi, özel güvenlik, yazılım ve 4G telekomünikasyon şirketi siteleri de bulunduğu belirtildi.

Geçtiğimiz haftalarda İsrail’in saldırılarında ileriye giderek Mescid-i Aksa’ya baskın yapması görüntüleri sosyal medyayı ve tüm Müslüman dünyasını ayağa kaldırmıştı. Bu olaya Cyber-Warrior Akıncılar Hacker grubu sessiz kalmadı. İsrail askerlerinin 1967’den bu yana ilk defa Aksa’nın içine girerek ibadethaneyi tahrip etmesi ve Aksa’nın mihrabını postallarıyla çiğneyip Kuran-ı Kerim’lerin yerlere atılması tüm Müslüman dünyasında şok etkisi oluşturdu. Bu olaya farklı bir cepheden de protesto geldi. Kendilerini ‘Cyber-Warrior Akıncılar’ olarak tanıtan bir grup Türk hacker, İsrail topraklarının üçte birine tekabül eden Celile Bölgesine ait devlet siteleri başta olmak üzere, TV, spor gazetesi, özel güvenlik, yazılım ve 4G telekomünikasyon şirketinin aralarında bulunduğu yüzlerce siteyi çökertip bir de sitelerin ana sayfasına mesaj koydu.

Akıncılar grubu İngilizce ve Türkçe olarak sitelere yerleştirdiği mesajlarda; "Oluk oluk kan aksa kurtulacak El Aksa sınırın arkasındaki çocuklar, (onların) taşları roket gibidir!! Hayber’i (hatırla) Ey Siyonist!! Muhammed (s.a.v.)’in ordusu geri dönecek! İntifada ile.. İntifada ile! Biz Osmanlıyız Biz Akıncılarız Biz Türkiye’yiz" ifadelerine yer verdi.

'İSRAİL'İN SALDIRILARINI PROTESTO EDİYORUZ'

Akıncılar Grubu Twitter hesabından yaptığı açıklamadaysa, "İsrail Terör Örgütünün, Mescid-i AKSA’da Ezan-ı Şerife yaptığı saygısızlığı AKINCILAR olarak protesto ediyoruz..İsrail Terör örgütüne ait devlet, kuruluş, şirket sitelerinde, ezan-ı şerifi dinletmemizi nasip eden Allah’a Hamd olsun. Barbar devlet İsrail’in Filistinli Müslümanları katletmesi yetmemiş gibi, bir de kutsal değerlerimize yaptıkları saygısızlık cevapsız kalmadı. İsrail’in bütün sitelerini hedefe koyduk. Barbar devlet İsrail istediği kadar güvenlik önlemlerini alsın, biz Cyber Warrior Akıncılar olarak yinede saldırılarımıza devam edeceğiz" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23