• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu yaz saçlarınız bitkilerle buluşsun!

Yeniakit Publisher
2014-07-25 14:28:00 -
Bu yaz saçlarınız bitkilerle buluşsun!

Aksu Vital’in Softem markasına ait bitki özlü şampuanları yapılan Ar-Ge çalışması sonucu yenilenmiş ambalajı ve yenilenmiş formüleri ile tüketiciyle buluşuyor.

Doğal bitkisel ürünler üreticisi olan Aksu Vital, yine doğallık felsefesi ile ürettiği Softem markalı kozmetik ürünlerinde bu yaz iddialı bir çıkış yaparak kozmetik dünyasında da ses getirmek istiyor. Ürettiği bitkisel özlü şampuanları yeni formüller ile geliştiren ve şık ambalajlarla sunan firma ürünlerini pek çok yerde sergileyecek. Yetkililer saç sorunlarına göre konumlandırılan ürünlerin deneme sürecinde de başarılı sonuçlar verdiğini belirtti. Kullanılan doğal özlerin saf ve etken madde oranlarının fazla olduğunu belirten yetkililer saça etki edecek ölçünün analizleri yapılıp sonuca göre ürünlerin seri üretime alındığını belirtti.

Doğal şampuan ile normal şampuan arasında ne fark var ? Doğal şampuan dediğimizde içerikte bitki özleri yer alıyor . Bu da kimyasal katkıların azalması anlamına geliyor. Bitkilerin kendi doğal özelliklerinden dolayı saç ve saç derisinde daha hızlı nüfuz ederek çabuk sonuç alınmasını sağlıyor.    

Aksu Vital toplamda 9 çeşit şampuandan oluşan yeni şampuan serisinin ilk etapta dört yeni çeşidini piyasaya sürdü. Softem Koenzim Q-10’lu Isırgan Şampuanı , Softem Ginsengli Sarımsak Şampuanı, Softem Argan Şampuanı ve Softem Keratin Şampuanı beğeniye sunulan yeni çeşitler.

Bu şampuanlar bir yandan raflarda yer almaya başlarken ilk olarak bu yıl 12-14 Haziran tarihlerinde BeautyEurasia Fuarında sergilendi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Softem Koenzim Q-10’lu Isırgan Şampuanı Q-10’nin hücreleri gençleştirici etkisi ve ısırgan özlerinin saçlarda kuvvetlendirici, yağlanmayı giderici gibi pek çok etkisi ile ince telli ve zayıf saçlar için hacimlendirici ve dolgunluk verici özelliklere sahip. Softem Ginsengli Sarımsak Şampuanı ise ginseng bitkisinin dolaşıma etkisi ve uyarıcı bileşimler taşıması ile sarımsağın yüzyıllardır saçta kullanıldığı bilgisinden yararlanılarak , gerekli bilimsel çalışmalardan sonra dökülen saçlar için konumlandırılmış. Softem Argan şampuanı tüm saçlar için temel bakım sağlıyor, onarıcı ,besleyici ve parlaklık verici özelliklere sahip. Softem Keratin şampuanı ise yıpranmış saçlar için kırılma karşıtı yapılandırıcı bakım şampuanı olarak formüle edilmiş. Ayrıca firma yetkilileri daha önceki şampuan grubundan bulunan Defneli-Zeytinyağlı Şampuan ve Arı sütlü- Ballı Şampuan ürünlerinde de yenilik yapıldığını belirterek kozmetik sektöründe de başarılı adımlar attıklarını söyledi. Farklı yeni çeşitlerle ilgili Ar-Ge süreci tamamlandıkça yeni şampuanlar da para sunulacak.

1989 yılında bal üretimi ile faaliyetine başlayan Aksu Vital, ilerleyen yıllarda doğal ürünler                  konusunda uzmanlaştı. Bugün 25 yıllık tecrübesiyle Aksu Vital, Shiffa Home, Avicenna, Vitalest, Softem, Natural Hekimce markaları altında gıda, gıda takviyeleri ve dermo kozmetik ürünler üretmektedir. Aksu Vital, bal, pekmez,bitkisel yağlar, bitkisel kremler, bitkisel şampuanlar,bitkisel sabunlar, sporcu ürünleri, bitkisel çaylar, öğütülmüş ürünler, gibi zengin ürün çeşitleri ile insanlığa sağlıklı, dinç ve formda bir yaşam sunuyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23