• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cem Küçük Aydın Doğan'a ömür biçti

Yeniakit Publisher
2015-05-22 15:11:00 - 2015-05-22 15:27:04
Cem Küçük Aydın Doğan'a ömür biçti

Aydın Doğan'ın Erdoğan'ı deviremediği için bu sinir harbini yaşadığını belirten Küçük, "Aydın Doğan bu sefer sert kayaya çarptı, Ama bir yıl ama beş yıl ama üç ay hiç bilemeyiz onu, ama bu kavgada, bu millet ona şapkayı ters giydirecek ve pes ettirecektir.’dedi.

Aydın Doğan'ın Erdoğan'ı deviremediği için bu sinir harbini yaşadığını belirten Küçük, "Aydın Doğan bu sefer sert kayaya çarptı,

UĞRAŞTILAR AMA DEVİREMEDİLER

Bir medya patronu Türkiye'de hala hem demokratikleşen, hem ekonomisi büyüyen bir ülkede medya patronu bir ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı'na, bir numarasına milletin seçtiği birine böyle kafa tutması çok garip. Şunu söylemek lazım bu gücü o nerden buluyor, bu küstahlığı nerden buluyor? Senin karşında milletin seçtiği bir adam var, yıllardır uğraşıyorsun deviremiyorsun. Zaten dert o Erdoğan'ı deviremedikleri için, Erdoğan'ı alt edemedikleri için bu sinir harbini yaşıyor. 

AYDIN DOĞAN SERT KAYAYA ÇARPTI

Seçimden sonra ne olur? Biraz daha görür, biraz daha küçülmeye gider. Ama ondan sonra yine Aydın Doğan bu kavga işini devam ettirir. Ona o Kelkitlikten gelen, yani Kelkitli olduğu için o ruhunu atamıyor. Bu kavgacı pes etme şeyi yok. Ama şunu bilsin ki sert kayaya çarptığı için bu kavgada hiç şansı yok. Ama bir yıl ama beş yıl ama üç ay hiç bilemeyiz onu, ama bu kavgada, bu millet ona şapkayı ters giydirecek ve pes ettirecektir. 

BUNUN BEDELİ SANA ÇIKAR

Her gün Cumhurbaşkanı'na küfürler, hakaretler idamla tehditler, ölümle tehditler daha ağır şeyler yapılıyor. Hala işte köşe yazarları vız gelir tırıs gider diyor maaşı şarlatanları posta koyuyor. Bunun bedeli sana çıkar. Bunun bedeli seçimden önce, sonra bir şekilde ödeyeceksin. Sert kayaya çarptı. Tamam sen Tansu Çiller'e onu yapmış olabilirsin Mesut Yılmaz'ı kukla gibi oynatmış olabilirsin başkalarına istediğini gibi yapmış olabilirsin ama bu Erdoğan'a sökmedi, sökmez. O da onun kavgasını yaşıyor zaten kendi ruh halindeki yaşadığı sıkıntı da o zaten, deviremiyor. Kendisi de baş aşağı gittiğini görüyor yolda bulamıyor. Sen şimdi elinde üç dört tane tetikçiyle, şarlatanla bu işi yapmaya kalkarsan da ondan sonra başıma niye bunlar geliyor demeyeceksin. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23