• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP kökten hayırsız

Yeniakit Publisher
2017-02-24 07:09:00 - 2017-02-24 16:45:24
CHP kökten hayırsız

Referandum kampanyasını “Oyunuz Hayırlı Olsun” söylemi üzerinden yürüten CHP, kuruluşundan bu yana hep dine hücum etti, CHP’li kurmaylar her fırsatta İslam’ın kutsallarını ayaklar altına aldı. “Allah’ı da Sultan’la birlikte tahtından indirdik!” diyen gözü dönmüş CHP’li bile oldu...

Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacak olan anayasa değişikliği referandumunda terör partisi HDP ile birlikte Hayır oyu için propaganda yürüten CHP, İslâm’ın muazzez kavramlarından “hayr”ı kirli çalışmasına alet etmekten çekinmiyor. “Oyunuz Hayırlı Olsun” söylemi üzerinden kampanya yürüten ve ‘Hayr’ kavramını istismar eden CHP, özünde ise siyasi tarihimizin en hayırsız partisi. İktidarı döneminde ezanı yasaklayan, âlimleri idam eden, camileri ahıra çeviren CHP’nin birçok vekili İslam aleyhine sarf ettiği sözleriyle tanınıyor. CHP’li Falih Rıfkı Atay’ın “İslamiyet denilince aklıma çorap kokusu gelir.” sözü bunlardan yalnızca bir tanesi…

DİN TÜCCARLIĞI

Kurulduğu günden bu yana İslam’ın kutsallarını çiğneyen, Müslüman Anadolu’ya kan kusturan ancak her seçim döneminde alnı secdeli milletin oyunu alabilmek için kuzu postuna bürünerek din tüccarlığı yapan CHP, 16 Nisan’daki referandum öncesinde sürekli “hayr” tabirini kullanıyor. İslam’ı “gericilik”, Müslümanları da “gerici” olarak yaftalayan, İslam şeriatına düşman olan CHP, muazzez dinimizin mukaddes kavramlarından Hayr’ı diline dolamış durumda. “Oyunuz Hayırlı Olsun” söylemi çerçevesinde çalışma yürüten CHP, seçim araçlarının üzerine dahi bu minvalde ifadeler yazıyor. Dînî olan Hayr tabirini kullanarak oy avcılığı yapan CHP’nin millet nezdindeki karşılığı ise hayırsızlıkla eşdeğer.

HER FIRSATTA DİNE SALDIRDILAR

Hayr’ı siyasi propagandasına alet eden CHP, tek parti iktidarı olarak Türkiye’yi yönettiği 1923-1949 yılları arasında Müslüman Anadolu’nun üzerinden silindir gibi geçti. CHP, 3 Mart 1924’te dünya Müslümanlarının birliğini sağlayan hilafeti kaldırdı, son halife Abdülmecid Efendi’yi Türkiye’den kovdu. CHP, 25 Kasım 1925’te Şapka Kanunu’nu çıkararak Hristiyan Batı’nın adeti olan şapkayı Müslümanlara dayattı. Başta İskilipli Atıf Hoca olmak üzere şapka takmamak için direnen birçok âlim idam sehpalarında asıldı. Şapka Kanunu zorbalığına karşı çıktığı için Erzurum’da Şalcı Bacı isminde bir kadın dahi idam edildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

CHP, 18 Temmuz 1932’de ezanı yasakladı. Minarelerden “Allahuekber”i söküp atan CHP, Türkçe ezan garabetini yürürlüğe soktu, Müslümanları ‘uluttu’. “Tanrı uludur” değil de “Allahuekber” diyen din görevlileri hapsedildi, işkence gördü. CHP döneminde Türkiye toprakları üzerinde yüzlerce cami atıl durumda bırakılarak ya ahır yapıldı, ya da satıldı.

HAYIRSIZ PARTİ

26 yıllık iktidarı türlü İslam düşmanlıklarıyla geçen CHP, bu süreçte ve sonrasında hep dine ve dindarlara karşı çıktı. Günümüzde “Hayr” sözünü istismar eden CHP’nin önde gelen kurmayları her fırsatta İslâm’ı diline doladı. İşte millet nezdinde CHP’yi “Hayırsız Parti” kılan o unutulmaz sözlerden bazıları:

CHP Milletvekili Falih Rıfkı Atay: “İslamiyet denince aklıma çorap kokusu gelir.”

CHP Milletvekili ve Başbakanı Şükrü Saraçoğlu: “Din zehirdir. Türkiye’den dini tamamen atabilmek için bize 30 sene lazım”

CHP Milletvekili ve Adalet Bakanı Mahmut Esat Bozkurt: “İslâm 14 asırlık sakat bir inançtır. İslâmiyet ilerlemeye engeldir. Bu dinle yürünmez, mahvoluruz.”

CHP Milletvekili Şemsettin Günaltay: “Ayetler bizi alakadar etmez.”

CHP Milletvekili Refik Ahmet Sevengil: “Allah’ı da, Sultan’la birlikte tahtından indirdik. Bizim mabedlerimiz fabrikalardır.”

CHP Milletvekili Kemalettin Kamu: “Kâbe Arab’ın olsun, bize Çankaya yeter”

CHP Milletvekili Mehmet Şeref Aykut: “Yakılan ve ebediyen çöken Arap-Acem dini tahakkümdü. Ayet ve Hadis saymakta mana yoktur. İslam dini çökmüştür.”

CHP Milletvekili Önder Sav:(Hacca gidebilmek için yardım isteyen vatandaşa) “Boşver Araplara para kaptırma. Bakarsın orada Muhammed bırakmaz seni, buraya göndermez.”

CHP Milletvekili Onur Öymen: “Atalarımız maymundan gelmiştir.”

CHP Milletvekili Canan Arıtman: “Başörtüsünü Sümerler’de fahişeler takardı.”

CHP Milletvekili Hüseyin Aygün: (Peygamber Efendimiz’e iftira atarken) “Arap erkekleri 7. yüzyılda 9 yaşındaki kızları koynunda alıyordu.”

CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ali Aydoğan: “Bizim yalancı Muhammed’e ve onun uydurduğu Tanrı’ya ihtiyacımız yok.”

CHP Parti Meclisi Üyesi Sera Kadıgil: “O ezanlar ki şehadetleri dinin temeli ama benim yurdumun üstünde ebedi inlemesin artık!”


FARUK ARSLAN

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23