• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Elbirliği ile turizme can verecek

Yeniakit Publisher
2015-08-04 08:08:00 - 2015-08-04 08:19:08
Elbirliği ile turizme can verecek

Emin Grup, kapanan büyük otelleri de gündemine alarak, turizm sektörünü canlandırmak, ekonomiye katkı sağlamak ve vatandaşlara kredisiz, faizsiz “Elbirliği sistemi” ile tatil imkanı sunacak.

 Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Elbirliği sistemi ile bugüne kadar 75 binin üzerinde teslimat yaptıklarını belirterek, “Kapanan büyük otelleri de gündemine alarak, Turizm sektörünü canlandırmak, ekonomiye katkı sağlamak ve vatandaşlara kredisiz, faizsiz Elbirliği sistemiyle tatil imkanı sunacağız” dedi. 

TURİZMİ 4 MEVSİME YAYMALIYIZ

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Emin Üstün, turizmdeki yaşanan memnuniyetsizliğe vurgu yaparak, “Otellerimiz tek tek satılmaya başladı. Bunun en büyük nedenlerinden biride tatil anlayışımızı 4 mevsime çekemememiz ve sadece belirli aylarda  vatandaşımıza yüksek fiyatlara tatil satmaya çalışmamız. Öncelikle yapılması gereken; turizmi 4 mevsime yayarak devamlılığı sağlamak. Turizmde devamlılığı orta sınıfla sağlayabiliriz. Türkiye’de büyük bir orta sınıf var. Yaptığımız işlerde öncelikle bu sınıfa hitap etmeliyiz ki devamlılığı sağlayabilelim” diye konuştu.

ORTA SINIFI HERKES UNUTUYOR

Sektörde belirli otellerin belirli kesime hitap ettiğini, ancak Türkiye’de bir büyük bir orta sınıfın olduğunu herkesin unuttuğuna dikkati çeken Emin üstün, “Bu sınıfında turizmden istifade etmesi lazım. Sadece belirli kesime yılın belirli aylarında yüksek fiyatlarla tatil imkanı sunarsak, geri kalan aylarda doluluk oranını sağlayamayız. Doluluk oranı sağlayamadığımız gibi faiş fiyatlarla tatil sunarak sektörü baltalamış oluruz. Bizim amacımız yılın 4 mevsimi orta sınıfında tatil yapabileceği bir ortam hazırlamak” ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

HERKES TATİL YAPACAK

Bu olayın Elbirliği sitemi ile gerçekleştirerek vatandaşın tatile nasıl gideceği düşüncesini ortadan kaldıracaklarını belirten Emin Üstün, “Vatandaş tatil sezonunda 1 haftalık dinlenmesi için kredilere hücum ederken, yılın geride kalan kısmını bu kredileri ödemeye çalışmakla uğraşıyor. Bizim sistemimizle bu sorunu ortadan kaldıracağız. İsteyen herkes istediği yerde tatil yapabilecek” diye konuştu. 

Afyon’da termal otel, Ege ve Akdeniz’de büyük otellerin gündemlerinde olduğunu belirten Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Sektördeki kriz malum. Ege ve Akdeniz sahilleri dolu desek de, bu kendimizi kandırmaktan başka bir şey değil. Yılın 3 ayı doluluk sağlıyoruz sonra 9 ay kilit vuruyoruz. 3 ay doluluk sağladığımız için maalesef fiyatlarımız çok yüksek. Dolayısıyla da kendi orta sınıf vatandaşımız tatil yapamıyor. Orta sınıf vatandaşımızın da tatil yapabilmesi için turizm sezonu nu 12 aya yayarak doluluk oranlarını yüze 80 -90’lara çekmemiz gerekiyor. Bunu da Elbirliği Sistemi ile vatandaşımıza tatil imkanı sunarak gerçekleştireceğiz. Ayrıca Afyon bölgesinde, Ege ve Akdeniz’de gündemimizde olan otelleri değerlendirerek, hem vatandaşımızın sosyal imkanlarını yükselteceğiz hem de turizm ekonomisini canlandıracağız” ifadelerini kullandı.

KAPANAN OTELLER

Kriz dolayısıyla kapanan büyük otelleri takip ettiklerini belirten Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Vatandaşımıza bu zamana kadar ev, araba ve iş imkanı sağladık. Sahip olamadıklarına sahip olma imkanı verdik. Sosyal statülerini yükselttik. Artık huzur içinde yaşamaları için onları tatile göndereceğiz. Ülkemizde turizm sektörü sadece üst kesime hitap ettiği için peş peşe kapanan büyük oteller görüyoruz. Biz aynı zamanda satışa çıkan bu otelleri de değerlendirerek, vatandaşlarımıza huzurlu tatil yapacakları bir ortam oluşturacağız” diye konuştu. Emin Üstün, bugüne kadar ufak sermayeleri bir araya getirmek suretiyle 30 yıldır çalıştıklarını belirterek, “İnsanımıza kazanabileceği, yatırım yapabileceği alanlarda sermaye vermek adına, otomobil, ev, inşaat makinası, kamyon gibi projelerde Elbirliği sistemi uygulayarak bunu gerçekleştirdik” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23