• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Erdoğan ile görüşmem' diyen Kılıçdaroğlu'na ayar

Yeniakit Publisher
2014-09-02 15:28:00 -
'Erdoğan ile görüşmem' diyen Kılıçdaroğlu'na ayar

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmem' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ayarı verdi.

TBMM’de gazeteciler ile sohbet eden HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Cumhurbaşkanı ile değil, hükümet ile görüşürüz" söylemini eleştirdi.

"BARIŞ İÇİN CUMHURBAŞKANI'YLA HER GÜN GÖRÜŞÜRÜM"

Demirtaş, Kılıçdaroğlu’nun “Demirtaş, parlamentodaki tavrıyla Berkin’i, ailesini siyasal amaçları için kullandığını göstermiş oldu.” sözlerine karşılık olarak ise şunları söyledi:

“Berkin Elvan’ın annesine haksızlık yaptığımızı, siyasi amaçlarım için kullandığımı söylemiş, ayıp olmuş. 50 bin kişinin canını yitirdiği bir sorundan sonra Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile görüşme yapıyoruz. Kan davası saikiyle hareket edilse dünyada hiçbir sorun çözülmezdi. Kemal Kılıçdaroğlu savaş hali dışında görüşmeyeceğini söylüyor. Ben de savaş hali olmasın diye her gün Cumhurbaşkanı ile görüşürüm diyorum. Bir daha savaşlar olmasın diye her gün görüşürüm, tokalaşırım yeter ki bu ülkede kan akmasın, savaş olmasın, Kılıçdaroğlu ile Erdoğan görüşmek zorunda kalmasın.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23