• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eşinden boşandığı için davullu zurnalı düğün yaptı

Yeniakit Publisher
2017-11-18 19:54:00 -
Eşinden boşandığı için davullu zurnalı düğün yaptı

Gaziantep'te Mustafa Kalkan adlı vatandaş, boşanma davası 3 yıl sonra sonuçlanınca düğün yapıp koç kesti.

Gaziantep'te Metin Kalkan adlı vatandaş, 3 yıl süren boşanma davası sonucunda boşanınca davul zurna eşliğinde koç kesti.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Kıbrıs Mahallesi’nde yaşayan Metin Kalkan, yıllardır ayrı yaşadığı eşinden 3 yıl süren davanın sonucunda boşandı. Şiddetli geçimsizlikten dolayı eşinden boşanan Kalkancı, boşanma sevincini yaptığı düğünle yaşadı.

'Boşanma arabasına'

'Boşanma arabasına' "Boşandık Kurtulduk" yazıldığı görüldü.

Davul zurna çaldı, araç süsledi
ÖNE ÇIKAN VİDEO

mahkeme kararının kendisine ulaşmasının ardından davul zurna ekibi tutan Kalkan, tanıdıklarını ve arkadaşlarını da davet etti. 2 koç kestiren Kalkan, aracını ise gelin aracı gibi süsletip, boşandığını ilan eden yazılar astı. Otomobilin üzerinde, "Kalkan kurtuldu, 3. yılın sonunda adalet yerini buldu. Boşandım, kurtuldum" gibi ifadeler yer aldı.

Boşandığını çevresine söyleyen genç, saatlerce halay çekip eğlendi. Kalkancı, kesilen koçların etini ise fakir fukaraya dağıttı Metin Kalkan, "3 yıl süren mahkemenin ardından nihayet boşandım. Bugün benim en mutlu günüm. Çok mutlu olduğum için eşimden artık boşandığım için bu düğünü yaptım. Davul zurna çaldım, 2 koç kestim" diye konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23