• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Eyüp Sultan’a gidip içkiye tövbe edeceğim'

Yeniakit Publisher
2016-09-26 17:32:00 -
'Eyüp Sultan’a gidip içkiye tövbe edeceğim'

İstanbul Beşiktaş’ta bir eğlence merkezinde eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan’ı darp ettiği ve mekana gelen polislere mukavemet gösterdiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve bugün çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince, "Görevi yaptırmamak için direnme" suçundan tutuklanan Onur Özbizerdik, hakimlikteki ifadesinde, "Ben Eyüp Sultan Camisi’ne giderek içkiye tövbe edeceğim. Silaha zaten tövbe etmiştim" dediği belirtildi.

İfadesinde Adil Serdar Saçan’a vurmadığını, mekanda çıkan kavgayı ayırmaya çalıştığını söylediği ileri süren Özbizerdik’in, "Daha sonra alkol almaya devam ettim. Yaklaşık 4-5 dakika sonra bir grup gelerek üzerime çullandılar. Bu kişilerin üzerinde polis kıyafeti ve telsizleri yoktu" dediği öğrenildi. Mekanın dışına çıkarıldığını ve burada kimseye saldırmadığını söyleyen Özbizerdik’in, kimseye silah çekmediğini ve 6 aydır da silah taşımadığını söylediği kaydedildi.

"EŞİM KANSER, ÇOCUKLARIMA BAKMAM LAZIM..."

Eşinin kanser hastası olduğunu ve Amerika’da tedavi gördüğünü belirten Özbizerdik’in 2 çocuğuna bakmak için salıverilmeyi talep ettiği öğrenildi. Polise karşı oldukça saygılı olduğunu ve rahmetli dedesinin kendisine ’Bekçi bile görseniz önünüzü ilikleyin’ dediğini aktaran Özbizerdik’in olay günü alkollü olduğunu ancak böyle bir şey yaptığını hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

"EYÜP SULTANA GİDİP TÖVBE EDECEĞİM..."

Özbizerdik’in hakime, "Ben, Eyüp Sultan Camisine giderek içkiye tövbe edeceğim. Silaha zaten tövbe etmiştim" diyerek salıverilmesini talep ettiği kaydedildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

POLİSE MUKAVEMETTEN TUTUKLANDI

İstanbul Nöbetçi 9. Sulh Ceza Hakimliği, ifadesinin ardından Özbizerdik’in, "Görevi yaptırmamak için direnme" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerindeki bir eğlence merkezinde dün akşam çıkan tartışmada, yeraltı dünyasının tanınan ismi Alaaddin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan’ı darp ettiği ve olay yerine gelen polis ekiplerine de mukavemet gösterdiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23