• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe'de transferler Kjaer ve Persie'ye bağlı

Yeniakit Publisher
2017-03-27 11:20:00 -
Fenerbahçe'de transferler Kjaer ve Persie'ye bağlı

Fenerbahçe'de gelecek sezon çalışmaları başladı. Simon Kjaer ve Robin van Persie istenilen şartlarda satılamazsa kadroya katılacak yeni isimlerde kiralık formülünün tercih edileceği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin UEFA Finansal Fair-Play anlaşmasından dolayı transfer yapmak için oyuncu satması gerekiyor. Başka bir deyişle bonservis bedeli elde etmesi gerekiyor.

Sarı-Lacivertliler transferde rahat hareket edebilmek için Simon Kjaer ve Robin van Persie'yi elden çıkarmayı düşünüyor. Danimarkalı yıldız savunmacıya başta Premier Lig, La Liga ve İtalya Serie A olmak üzere birçok takımdan teklifler geliyor. Robin van Persie'nin ise ülkesi Hollanda, Çin ve Katar'dan teklifler aldığı bildirildi.

Kjaer İgiltere'ye Van Persie Hollanda'ya yakın
Simon Kjaer'e en ciddi teklif Chelsea'den gelirken Robin van Persie'ye ise Feyenoord'dan geldi. Fenerbahçe Yönetimi Kjaer'in taban fiyatını 12 milyon euro olarak belirlerken van Perise için henüz bir fiyat belirlenmedi. Simon Kjaer için Chelsea dışında Milan, Manchester United ve Atletico Madrid'in de sıcak temas halinde olduğu bildirildi.

Feyenoord'un eski oyuncusu olan van Persie ise Hollanda'ya dönmeye sıcak bakıyor. Feyenoord Kulübü, Dirk Kuyt örneğinde olduğu gibi Robin van Persie'nin futbol yaşantısının son dönemlerinde yuvasına dönerek takıma liderlik yapmasını istiyor. Fenerbahçe yönetimi ise yıllık 4.9 garanti, toplamda 5.3 milyon euroya mal olan Hollandalı ismi çaresiz kalırsa bonservis bedeli istemeden elden çıkarmaya ve yıllık 5.3 milyon euronun kasada kalmasına razı gibi görünüyor.

Ancak Robin van Persie sarı-lacivertli takımdan kazandığı rakama yakın bir gelir elde edemezse kontratına güvenerek takımdan ayrılmayabilir.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23