• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ’den tutuklanan komutanın fotoğrafına muhtardan tepki

Yeniakit Publisher
2017-09-08 21:45:49 -
FETÖ’den tutuklanan komutanın fotoğrafına muhtardan tepki

Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında eğitim güvenliği konulu toplantı düzenlendi. Bartın Merkez Karaköy Muhtarı Burhan Pişkin, program öncesi tüm katılımcılara dağıtılan dosyanın arka yüzündeki fotoğrafta FETÖ terör örgütü davasından müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Bartın İl Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir’in de bulunmasına tepki gösterdi.

Düzenlenen toplantıya; Bartın Valisi Nusret Dirim, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Fırıncı, İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, daire müdürleri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler, okul aile birlik başkanları ve sivil toplum kuruluşları ile sendika temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Bartın Valisi Nusret Dirim yaptığı konuşmada, “Velilerimiz çocuklarının dediklerine çok önem veriyor, bu kadar büyük bir camiayız, çocukların üzerinden büyükleri eğitmek de mümkün. Okul aile birlikleri pasta börek satmak için değil eğitimin bir parçası olmalı, eğitimin teme sorunları ile ilgili okul yönetimlerine destek olabilmek için çalışmalı her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğim okul ziyaretlerimde okul aile birlikleri ile görüşmek ve onların düşüncelerini almak isterim” dedi.

Bartın Valisi Nusret Dirimin konuşmasının ardından katılımcılara söz hakkı verildi. Söz hakkı isteyerek kürsüye çıkan Bartın Merkez Karaköy Muhtarı Burhan Pişkin, program öncesi tüm katılımcılara dağıtılan dosyanın arka yüzündeki fotoğrafta, FETÖ terör örgütü davasından müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Bartın İl Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir’in de bulunmasına tepki gösterdi. Kürsüye çıkan Muhtar Burhan Pişkin “Karaköy Mahallesi Muhtarı olarak arkadaşlarım adına teşekkür etmek maksadı ile buraya geldim. Ancak bir konu var bizlere buraya geldiğimizde bir dosya dağıtıldı. Bu dosyanın arkasında terör örgütünden ceza almış, hüküm giymiş şahsın fotoğrafı var. Bu yanlış, ben bunu muhtarlığıma götürdüğüm zaman benim muhtarlığımda en az 20 yıl kalacak bu dosya. Biraz daha dikkat edilmesi gerekir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23