• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray'ın efsanesinden Erdoğan'a övgü dolu sözler

Yeniakit Publisher
2018-01-14 16:36:00 -
Galatasaray'ın efsanesinden Erdoğan'a övgü dolu sözler

Eski Galatasaraylı futbolcu Gheorghe Hagi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

Galatasaray ile hazırlık maçında karşılaşacak Romanya'nın Viitorul takımının sahibi ve teknik direktörü, eski Galatasaraylı futbolcu Gheorghe Hagi, hazır olmamalarına rağmen sarı-kırmızılı ekipten gelen teklifi kabul ettiklerini söyledi.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde bu akşam yapılacak maç öncesinde basın toplantısı düzenleyen Hagi, "Galatasaray'dan böyle bir teklif gelince şeref duyduk. Galatasaray büyük bir camia. Böyle bir takıma karşı hazırlık maçı oynamak güzel bir şey. Romanya'da 4 gün hazırlık yaparak buraya geldik. Yarın da bir hazırlık maçımız var. Galatasaray'dan gelen hazırlık maçı teklifine hayır diyemedik. Böyle büyük maçı oynamaya hazır değiliz ama bize şeref verdiler." diye konuştu.

"FATİH TERİM İLE DÜN AKŞAM BİR ARAYA GELDİK"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile dün akşam bir araya geldiklerini aktaran Rumen teknik adam, "Fatih hoca ile 2 saate yakın sohbet ettik. Eski günlerimizi hatırladık. Fatih Terim gibi bir hocanın Galatasaray'ın başına geçmesi büyük bir iştir. Kendisi bu evi biliyor. Bütün oyuncuları tanıyor. Galatasaray'ı eski günlerine getireceğine hazır olduğunu biliyorum." ifadelerini kullandı.

Hagi, "Galatasaray'a bir gün dönmeye hazır mısın?" şeklindeki soruya, "Sadece kendi takımımla hazırlık kampını geçirmek için buradayım. Şu andaki niyetim kendi takımıma bakmak. Yaza kadar iyi ve genç bir takım oluşturarak Romanya liginde güzel işler yapmayı hedefliyorum." yanıtını verdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"TERİM ÇOK BÜYÜK TECRÜBEYE SAHİP"

Gheorghe Hagi, Galatasaray'da yeniden göreve gelen Fatih Terim'in baskının üstesinden geleceğini bildirdi.

Terim'in tecrübesine vurgu yapan Rumen çalıştırıcı, "Fatih Terim çok büyük tecrübeye sahip biri. Üzerinde büyük bir baskı var. Önünde zor bir iş var ama bunun üstesinden geleceğine inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"ARDA İLE İLGİLİ FAZLA BİLGİM YOK"

Medipol Başakşehir'e transfer olan eski Galatasaraylı Arda Turan'a başarılar dileyen Hagi, "Arda ile ilgili çok fazla bilgim yok. Profesyonel oyuncular her kulübe imza atabilir. Kendisine başarılar diliyorum." şeklinde görüş belirti.

"GALATASARAY'DAN GELEN TEKLİFLERE AÇIĞIZ"

Hagi, "Galatasaray ile altyapı konusunda iş birliği yapar mısın?" sorusu üzerine, "Bu iş sadece bana bağlı değil. Galatasaray büyük bir kulüp. Onlardan gelecek her türlü teklife açığız." diye konuştu.

"TÜRKİYE CUMHURBAŞKANI'NI TEBRİK EDİYORUM"

Hagi, Türkiye'de spora verilen desteğe vurgu yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

Romanya'da Türkiye'deki gibi bir destek olmadığını dile getiren tecrübeli futbol adamı, "Türkiye'de en iyi şekilde yapılan işlerin arasında spora destek vermek var. Devlet sporu destekliyor. Türkiye'de spora öncelik veriliyor. Romanya'da maalesef böyle bir öncelik yok. Bundan dolayı Romanya sporu dünyada iyi seviyede değil. Türkiye Cumhurbaşkanı'nı tebrik ediyorum. Spora bu kadar destek veriyor. Ancak böyle bir destek ile şampiyonlar çıkarabilirsin." ifadelerini kullandı.

"IANİS'İN ÇOK İYİ BİR 10 NUMARA OLACAĞINA İNANIYORUM"

Hagi, İtalya'nın Fiorentina takımında oynayan oğlu Ianis'in gelecek vaat ettiğini dile getirdi.

Ianis'in Galatasaray'da oynayabilecek seviyede olup olmadığının sorulması üzerine Hagi, şunları kaydetti:

"Önceden böyle bir şey söylemek mümkün değil. Her şey sahada belli olur. Ianis, yetenekli bir oyuncu. Daha iyi yerlere gelebilir. O, gelecek vadeden bir oyuncu. Benim genlerimden olan bir oyuncu olduğu için yüzde 100 yeteneklidir. Bundan emin olun. Gerçek ve çok iyi bir 10 numara olacağına inanıyorum. Fiorentina ile olan görüşmelerin zora girmesinin nedeni Ianis'in iyi bir oyuncu olduğunu onların da fark etmesi. Bırakmak istemiyorlar. Onun için iş uzuyor. İyi bir oyuncu olmasaydı anında verirlerdi."

Fiorentina ile anlaşmaya varma konusunda iyi yolda olduklarını anlatan Hagi, oğlunu yeniden takıma kazandırmak istediğini anlattı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23