• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray'ın Sırbistan'daki maçı ertelendi

Yeniakit Publisher
2014-11-26 15:17:00 -
Galatasaray'ın Sırbistan'daki maçı ertelendi

Sutopu LEN Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda, 29 Kasım Cumartesi günü Sırbistan'ın Partizan takımıyla Galatasaray arasında yapılması planlanan karşılaşma, güvenlik endişesi nedeniyle ertelendi.

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yapılması gereken karşılaşma, daha sonra belirlenecek bir tarihte oynanacak.

Partizan Kulübü, Basketbol THY Avrupa Ligi'ndeki Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesi çıkan olayda Sırp taraftar Marko İvkoviç'in yaşamını yitirmesinin ardından, Avrupa Sutopu Federasyonu'ndan, karşılaşmanın güvenlik koşullarının daha elverişli olduğu ileri bir tarihe ertelenmesi talebinde bulunmuştu.

GALATASARAY - KIZILYILDIZ MAÇINDA NE OLMUŞTU?

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında 21 Kasım'da oynanan basketbol maçı öncesinde, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun 1 No'lu kapısının önünde 19.30'da çıkan kavgada, 25 yaşındaki Marko İvkoviç isimli Kızılyıldız taraftarı, aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanmıştı.

Sağlık ekiplerince Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan İvkoviç, kurtarılamamıştı.

Olayın ardından, bir grup Kızılyıldız taraftarı Türkiye'nin Belgrad Büyükelçiliği önünde eylem yapmış, Sırbistan Süper Ligi'nde oynanan Partizan-Napredak futbol maçında tribünlerden Galatasaray'ın taraftar grubu "UltrAslan" bayrağı yakılmıştı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23