• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Google Inbox'ı duyurdu

Yeniakit Publisher
2014-10-23 12:07:00 -
Google Inbox'ı duyurdu

Önümüzdeki yıllarda Gmail'in yerini alması beklenen "Inbox" tanıtıldı.

Arayüzü eskiyen ve modernlikten uzaklaşan Google'ın popüler e-posta servisi Gmail'in yerine yeni bir alternatif geldi. Google'ın Inbox adını verdiği yeni servis ilerleyen yıllarda Gmail'in yerini alacak.

Firmanın duyurusunu yaptığı yeni servis Inbox, Google Now ile entegre çalışıyor. Kullanıcılarına e-posta hizmeti vermenin yanı sıra hatırlatma, tavsiyelerde bulunma ve benzeri fonksiyonlar içeren Inbox şimdilik sadece davetiye ile kullanılabilecek.

Inbox halen Gmail'de kullanılabilecek birçok özelliğe ek olarak yeni düzenleme, gruplama ve öne çıkarma seçenekleri içeriyor. Firmanın Google Now servisi ile gelişmiş bir entegrasyon içeren Inbox, restoran tavsiyesinden, sinema önerisine kadar bir dizi yenilik de getiriyor.

Inbox'ı kullanmak isteyenlerin [email protected] adresine e-posta göndermeleri yeterli. Ayrıca bu servisi kullanmaya başlayanların belli bir süre sonra davetiye dağıtma yetkisi de olması bekleniyor.

GMAİL ESKİ MODA KALMAYA BAŞLAMIŞTI
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Google'ın popüler e-posta servisi Gmail, 2004 yılında kullanıma sunulmuştu. İlk yıllarında davetiye ile kullanılan servis, 2008 yılından sonra herkese açılmıştı. Günümüzde birçok kullanıcının tercih ettiği servis, firmanın diğer hizmetleriyle beraber Android cihazlarla gelişmiş bir entegrasyona sunuyor.

Kaynak: AJT

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23