• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Görev süresi dolan Abdullah Gül veda etti...

Yeniakit Publisher
2014-07-27 22:05:00 -
Görev süresi dolan Abdullah Gül veda etti...

Görev süresi dolan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk milletine veda etti...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Ortadoğu'da akan kana vurgu yapan Gül, ardından millete veda etti.

Cumhurbaşkanı Gül, mesajında şu ifadeleri kullandı: Milletimizin büyük teveccühü neticesinde seçildiğim Cumhurbaşkanlığı görevimi, 28 Ağustos’ta tamamlıyorum.

GÜL, VEDA MESAJI GÖNDERDİ

Bayram mesajımla 11. Cumhurbaşkanı olarak aziz milletime de bir şekilde veda etmiş oluyorum. Şunu ifade etmek isterim ki: Cumhurbaşkanlığı görevinden büyük bir huzurla ayrılacağım. Üstlenmiş bulunduğum bu onurlu görevin sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım.

Anayasa’ya bağlılıkla ve tarafsızlık içinde görevimi sürdürdüm. Devlet organlarının uyum içinde çalışması için azami gayret gösterdim. Daima demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü, insan hak ve özgürlüklerini savundum. Ayrım yapmaksızın herkesi kucakladım.

"HERKESE EŞİT MESAFEDE OLDUM"

Toplumun tüm kesimleriyle görüştüm. Herkese eşit mesafede oldum. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesine, taleplerinin karşılanmasına büyük bir hassasiyet gösterdim.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Görev sürem boyunca Türkiye’nin büyük meselelerine sahip çıktım. Milletimizin huzuru ve refahı için, ülkemizin standartlarının yükselmesi ve büyük hedeflerinin gerçekleştirilmesi için, gerek yurt içinde gerek yurt dışında yoğun bir temas içinde oldum. 

Daha önce de çeşitli vesilelerle ifade ettiğim gibi, hayatım boyunca “halka hizmeti Hakk’a hizmet” olarak gördüm.

"MİLLETİN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Bundan sonra da, aynı anlayışla milletimin hizmetinde olmaya devam edeceğim.

Bu düşüncelerle, yurt içindeki ve yurt dışındaki bütün vatandaşlarımın, Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, çocukların gözlerinden öpüyorum. Vatandaşlarımızın acı ve kederden uzak, huzur içinde bir bayram geçirmesini Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23