• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gülen, bedduayı bile hak etmiyor

Yeniakit Publisher
2014-09-18 09:42:00 - 2014-09-18 09:52:46
Gülen, bedduayı bile hak etmiyor

Çevresindekiler ne kadar mutlu etmeye çalışsa da Fetullah Gülen’in gözlerinden, konuşmalarından ve el hareketlerinden ruhunun mutsuz, tatminsiz ve doyumsuz olduğunun görülebileceğini belirten Ali Nur Kutlu, Gülen’e artık kimsenin kızmadığını kaydetti. Kutlu, “O kadar kötü durumdasın ki, sana beddua etmek bile içimizden gelmiyor” dedi.

İŞTE O YAZI:

(...) Mutlu ol, sana bağlı yüzlerce kişi parçalanmamız, dağılmamız, birbirimize düşman olmamız için, ailelerimizin parçalanması için, yuvalarımıza ateş düşmesi için, birliğimizin bozulması için, ülkede kaos çıkması için, ekonominin bozulması için canla başla çalışıyor.

Sadece sen öyle istediğin için yapıyorlar bunu. Sadece sen hükümet hırsız, Başbakan, MİT Müsteşarı, bakanlar örgüt lideri dediğin için inandılar buna. Sorgulamıyorlar, araştırmıyorlar, soru sormuyorlar sadece inanıyorlar ve sadece sana inanıyorlar.

Seni mutlu edecek haberler vermek için yarışıyorlar inan. Ekonomi çökse hepsi sevinçle sana haber verecek ama çökmüyor bir türlü. Türkiye terör örgütlerinin hamisi diye mahkum olsa Lahey’de havalara uçacaklar ama olmuyor. Sen mutlu ol diye kendini feda etmeye hazır binlerce çocuk var biliyorum.

Ama sen mutlu değilsin. Gözlerinden, konuşmalarından, el hareketlerinden belli her şey. Mutsuzsun, ruhun mutsuz, tatminsiz, doyumsuz. Ülke batsa, ekonomi çökse, binlerce insan iflas etse, on binlerce taraftarının hayatları mahvolsa, ülkede iç savaş çıksa sanırım hiç etkilenmezsin. Çünkü mutsuzsun, mutsuzluğunun nedenini de bir tek sen biliyorsun.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Tarihe nasıl geçeceksin hiç düşündün mü? Küçük bir grup seni göklere çıkaracak belki ama inan bana yıllarca yaptıkların konuşulacak ve hiç hayırla anılmayacaksın.

İnan sana kızmıyoruz artık. O kadar kötü durumdasın ki, sana beddua etmek bile içimizden gelmiyor. Tersine dua ediyoruz.

Allah sana yardım etsin, huzura kavuştursun, ruhunu sükunete erdirsin, kalbine merhamet versin, hoşgörü versin. Rabbim öfkeni dindirsin, kinini sonlandırsın, korkularını, kaygılarını, tahammülsüzlüğünü, kıskançlığını gidersin. (...)        

Alinur Kutlu / YENİŞAFAK

Akit Arşiv sayfasından...

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23