• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gül'ü duygulandıran ziyaret

Yeniakit Publisher
2015-05-22 18:34:00 -
Gül'ü duygulandıran ziyaret

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını kıldıktan sonra Milli Türk Talebe Birliği'nin yıllar sonra tekrar faaliyete geçen Genel Merkezini ziyaret ederek, burada MTTB'lilerle buluştu.

Üniversite öğrenciliği döneminde fiilen MTTB'de bulunan Abdullah Gül, gençliğinin önemli bir kısmını MTTB'de geçirmiş; Necip Fazıl Kısakürek, Nurettin Topçu gibi ilim adamlarıyla burada tanışmasının yanı sıra, siyasi hayatında birlikte bulunduğu Recep Tayyip Erdoğan, Bülent Arınç, Mehmet Ali Şahin ve Beşir Atalay gibi isimlerle de burada bir araya geldi.

Milli Türk Talebe Birliği'nin 1980 Askeri Darbesiyle elinden alınan efsane genel merkezine yıllar sonra ilk defa gelen Abdullah Gül ziyaret esnasında duygusal anlar yaşadı. MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel ve Birliğe üye üniversite ve lise öğrencileriyle bir araya gelen Gül, MTTB'nin faaliyetlerini yakından takip ettiğini söyledi.

Gül ayrıca, MTTB'nin dün, bugün ve gelecekte Türkiye'yi yönetmiş ve yönetecek kadroların yetiştiği en önemli teşkilat olduğunun altını çizdi.

Ziyarete ayrıca Kültür Eski Bakanı İsmail Kahraman, Milli Eğitim Eski Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de katıldı.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sonlandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23