• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Güneşli'ye 'Huzur' geliyor

Yeniakit Publisher
2017-03-22 21:55:00 -
Güneşli'ye 'Huzur' geliyor

Huzurlu İnşaat, Avrupa Yakası’nda geliştirdiği nitelikli projelerine bir yenisini daha ekliyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin ardından Güneşli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı. Bağcılar Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın girişimleriyle gerçekleştirilen yıkımın ardından, Huzurlu İnşaat bölgeye 292 konut inşa edecek.

Markalı konut sektöründe özel bir yer edinen Huzurlu İnşaat’ın Marmara Bölgesi’ndeki ikinci projesi Güneşli’de yükselecek. Bağcılar Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın önderliğinde başlatılan yıkım çalışmalarında Huzurlu İnşaat, Huzurlu Marmara Güneşli ile bölgede yeni bir kentsel dönüşüm projesine imza atacak.

Dönüşüm seferberliğinin başladığı Güneşli bölgesinin çehresini değiştirecek projenin yıkım törenine; Bağcılar Kaymakamı Orhan Çiftçi, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı,  bölge kurum yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul’un en hızlı gelişen ve dönüşen bölgesinde, Basın Ekspres yoluna yakın mesafede konumlanan Huzurlu Marmara Güneşli, Bağcılar Belediyesi’nin Güneşli’de ki ilk dönüşüm projesi olma özelliğiyle dikkat çekiyor.

Toplamda 292 dairenin yer alacağı yeni yaşam alanı, 56 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselecek.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

LOKMAN ÇAĞIRICI; “ DÖNÜŞÜM PROJELERİYLE İLÇEMİZİ YENİLEYECEĞİZ”

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla niteliksiz yapıların bir an önce kaliteli ve estetik yapılarla yenilenmesi gerektiğini belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı;Site sakinlerimiz kendi aralarında uzlaşırlarsa yeni dönüşümlerin önünü açmış oluruz. Biz belediye olarak gerekli her türlü desteği vermeye hazırız. İlçemize sağlıklı, modern yapılar kazandırmalıyız. Mevcut evinizin değeri dönüşüme girdiği zaman 3-4 kat değer kazanacak. Huzurlu Marmara Güneşli projesi de bunlardan birisidir” dedi.

BAYRAM BIYIKLI; “BÖLGEYE MODERN SİTELER İNŞA EDECEĞİZ”

Yeni yatırımlarla ekonomiye katma değer oluşturmaya devam edeceklerini belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı; “Özellikle İstanbul’da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Biz de Huzurlu Marmara Güneşli projemizle bu dönüşüm seferberliğine destek veriyoruz. Şehirlerimizi çevreyle uyumlu biçimde modern hale getirmek ve çevreye duyarlı yerleşimler oluşturmak için Güneşli’de dönüşüm seferberliğini başlatan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Türkiye genelinde, özellikle İstanbul’da riskli yapıların acilen sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarına dönüştürülmesi adına Kentsel dönüşüme hız veren hükümetimize de şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah kısa zamanda planlı yapılaşmayla burada modern siteler tesis edeceğiz.

Toplamda 4 blok halinde hayata geçireceğimiz projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri olacak. 1550 metrekarelik kısmını da ticari alan için kullanacağız. Burada geniş peyzaj alanına sahip, yüzme havuzu ve kapalı otoparkıyla bölgeye değer kazandıran bir proje inşa edeceğiz.’’ dedi.

Yıkımın ardından inşa çalışmalarının başlatılacağı Huzurlu Marmara Güneşli projesi 2018’in son çeyreğinde teslim edilecek.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23