• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İhlas Vakfı Kariyer Akademisi ve ÖRAV işbirliği ikinci yılında

Yeniakit Publisher
2014-09-02 17:04:00 -
İhlas Vakfı Kariyer Akademisi ve ÖRAV işbirliği ikinci yılında

İhlas Vakfı Kariyer Akademisi ve Öğretmen Vakfı Akademisi’nin (ÖRAV) işbirliği ile geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen “Öğrenmenin sınırı yok! Lider Öğretmenlik Programı” bu yıl da İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü’nde başladı.

ÖRAV’dan gelen eğitimcilerin eşliğinde başlayan eğitimin ilk gününde lise öğretmenleri katılırlarken, iletişim becerilerine yönelik çalışmalar yapıldı.

Bir hafta sürecek programda ilköğretim ve lise öğretmenlerinin katılımıyla, iletişim becerileri, sınıf yönetimi ve ölçme değerlendirme konularında çalışmalar yapılacak.

Okyay: “Öğretmenlerimizi Geleceğe Hazırlıyoruz.”

Beş yıl sürmesi planlanan eğitim programının ikinci yılı olmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getiren İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Okyay, programın düzenlenmesinden emeği geçen ÖRAV yetkililerine teşekkür etti.

Vakıf olarak insanlığa hizmet etmek için sayısız projeyi hayata geçirdiklerini belirten Okyay, “Düzenlenen bu programla öğretmenlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Hızla gelişen ve değişen dünyada öğretmenlerimiz kendilerini geliştirmek için bu çok değerli bir programa iştirak ediyorlar.” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Koç; “Öğretmen Arkadaşlarımız İçin Çok Büyük Fırsat.”

Eğitim programının çok değerli bir fırsat olduğunu vurgulayan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, ÖRAV’ın yaptığı çalışmalarla Türkiye’deki öğretmenlerin gelişimi açısından önemli işler başardığına dikkat çekti. “ÖRAV’ ile İhlas Vakfı arasındaki iş birliğinin ikinci yılına girildi. Bu program bana göre öğretmen arkadaşlarımız için çok büyük bir fırsat. Umarım kendi adlarına yeteri kadar istifade ederler.” diyen Koç, İhlas Koleji olarak bu özel programa ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini söyledi. Ayrıca Koç, bu vesileyle yaklaşan eğitim yılının tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23