• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İki ayağı da yandı ama fark etmedi bile!

Yeniakit Publisher
2017-03-15 17:45:00 - 2017-03-15 17:47:21
İki ayağı da yandı ama fark etmedi bile!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde belinden aşağısı felçli olan Muhammet Ali Çetin'in ayakları, tandırda ısıtmak istediği sırada yandı. Ayaklarının yandığı yakınlarınca fark edilen Çetin, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Erzurum'da, tandırda ısıtmak isterken ayakları yanan ancak felçli olduğu için bunu hissetmeyen kişi, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Kentin Karayazı ilçesinde yaşayan 45 yaşındaki Muhammet Ali Çetin'in belden aşağısı, 10 yıl önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle felç oldu. Çevresindeki bazı kişilerin "sıcağın felç geçiren kişilere iyi geldiği" yönündeki sözlerini dinleyen Çetin, yakınlarının ekmek pişirmesinin ardından tandırda ayaklarını ısıtmak istedi.

İçinde alev olan tandıra ayaklarını uzatan Çetin'in bir süre sonra ayakkabısı ile çorabı eridi ve ayakları yandı. Felç sebebiyle ayaklarının yandığını hissetmeyen Çetin, durumu fark edip kendisini tandırdan uzaklaştıran yakınlarınca Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastanenin yanık ünitesinde tedavi altına alınan Çetin'in ayaklarında 2. derece yanık olduğu belirlendi.

Çetin, tedavi gördüğü hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, felç nedeniyle ayaklarını hissetmediğini söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ayaklarını tandıra ısıtmak için soktuğunu belirten Çetin, "Ayaklarımın rahatladığını hissettim meğerse yanıyormuş. Tandırda ateş olduğunu bilmiyordum. Bir süre geçtikten sonra yakınlarımın uyarısıyla ayaklarıma baktığımda ayakkabım ve çorabım erimişti. Ayağımın yandığını o zaman anladım. Bilseydim ayaklarımı koymazdım oraya. Koltuk değnekleri ile yürümeye çalışırken bile düşüyorum." diye konuştu.

Çetin, bastonlarla yürüdüğünü aktararak yetkililerden akülü araba istedi.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23