• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kamer Genç: Herkes beni Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor

Yeniakit Publisher
2014-04-20 15:41:00 - 2014-04-20 15:48:03
Kamer Genç: Herkes beni Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor

Kamer Genç: Herkes beni Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Parti Meclisi'nin ardından dün de milletvekilleriyle biraraya geldi, seçim sonuçları değerlendirildi. CHP'nin cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi adayını belirlemesi kararlaştırılırken, toplantıda söz alan Kamer Genç, Cumhurbaşkanlığı’na aday olmak istediğini açıkladı.

Parti Genel Merkezi'nde toplanan CHP Meclis Grubu toplantısı yedi saat sürdü. Toplantıda sadece seçim değerlendirmesi değil, Cumhurbaşkanlığı seçimi de değerlendirildi ve ağırlıklı olarak 'cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi adayımızı çıkaralım' görüşü benimsendi.
Eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın, 'Yerel seçimlerde çılgınca hatalar yapıldı. Parti tazelenmeli' çıkışının ardından gerçekleşen toplantıda, gözler Baykal'daydı.

ANTALYA İL ÖRGÜTÜNE İSTİFA ÇAĞRISI

Deniz Baykal konuşmadı ancak sözalan Antalya milletvekilleri, Antalya'da yanlış adayla seçime gidildiğini savunarak il örgütünün istifasını istedi.

KURULTAYA GİDİLEBİLİR

Bazı vekillerin kurultay çağrısı da yaptığı toplantıda, CHP Lideri talep olması halinde küçük kurultaya gidilebileceği sinyali verdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

'HERKES BENİ KÖŞKTE GÖRMEK İSTİYOR' 

Toplantıda söz alan Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Cumhurbaşkanlığı’na aday olmak istediğini belirterek, “Yurtiçinde yurtdışında nereye gitsem herkes beni Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. AK Parti’nin hakkından ben gelirim. Partim izin verirse aday olmak istiyorum. Seçimi alacağıma da inanıyorum” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23