• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kia, üç önemli yeniliği sahneye çıkarıyor

Yeniakit Publisher
2017-09-09 16:50:00 -
Kia, üç önemli yeniliği sahneye çıkarıyor

Kia, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda; Yeni Sorento, Picanto X-Line ve proceed Concept modellerini tanıtmaya hazırlanıyor.

KIA Motors, 12 Eylül’de kapılarını açmaya hazırlanan 2017 Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda; gelecek nesil cee’d ile ilgili ipuçları veren tamamen yeni “Proceed Concept”i, sekiz kademeli otomatik şanzımanı ile ilk KIA SUV modeli olma özelliğine sahip Yeni Sorento’yu, turbo beslemeli motor ve crossover modellerden örnek alınarak tasarlanan Picanto’nun gelişmiş versiyonu yeni Picanto X-Line’ı ilk kez Frankfurt’ta görücüye çıkartıyor.

KIA tüm bu yeni modelleri ile Frankfurt’ta güçlü bir çıkarma yaparak, yine meraklı gözleri kendine çevirmeye hazırlanıyor.

Bir sonraki modelden ipucu: Proceed Concept

KIA’nın Avrupa Tasarım Merkezi’nde şekillenen konsept otomobil, gelecek cee’d neslinin nasıl bir görünüme sahip olabileceğini gözler önüne seriyor. Yeni konsept otomobil KIA için tamamen yeni bir gövde formu sunuyor. Daha da geliştirilen hatchback formlu gövde, güncel pro_cee’d modelinin atletik ve kaslı hatlarını koruyor. Performans odaklı yeni nesil kullanıcılar için baştan aşağı yeniden tasarlanan ve geliştirilen konsept otomobil, bir sonraki nesil cee'd ailesinin potansiyel bir üyesi için son derece cesur bir vizyona işaret ediyor.  


ÖNE ÇIKAN VİDEO

En güçlü Picanto

Turbo beslemeli motor ve crossover modellerden ilham alınan tasarımı ile ilk kez Frankfurt’ta otomobil severlerle buluşacak bir diğer KIA modeli ise Yeni Picanto X-Line…

Picanto X-Line, kontrast renklerin hakim olduğu yeni iç mekan tasarımıyla da en az dış tasarıma sahip. Yüksek sürüş pozisyonu sayesinde de sürücüye daha fazla görüş açısı imkanı vadediyor. Picanto X-Line’ın KIA markasının imzası niteliğinde olan “Kaplan Burnu” tasarımlı ön ızgarasını ve ön sis lambalarını; kireç yeşili, kırmızı ve krom seçeneklerinin yer aldığı konturlar çevreliyor.

Motor kaputunun altında 100 HP güç üreten 1.0 litre hacimli turbo benzinli bir motorun görev yaptığı yeni Picanto X-Line, 1.0 litre T-GDI motor sayesinde, bugüne kadar üretilen en güçlü Picanto versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Üç silindirli 1.0 litre hacimli T-GDI motoruyla yollara çıkmaya hazırlanan Yeni Picanto X-Line 172 Nm tork üretiyor.

KIA’nın bugüne kadar üretmiş olduğu en güvenli A segment otomobil olmasıyla dikkat çeken Yeni Picanto X-Line'ın; 2017 yılının dördüncü çeyreğinden itibaren Avrupa genelinde satışa sunulması planlanıyor.

Yeni Kia Sorento

KIA, sınıfının en başarılı modellerinden biri olan yedi kişilik SUV modeli Sorento’yu yeniledi. İç ve dış tasarımı yenilenen KIA Sorento’nun ürün gamına sportif tasarımlı yeni GT-Line versiyonu da eklendi. Yeni Sorento, sürüş konforunu iyileştiren yeni sekiz kademeli otomatik şanzımanı ve yeni DRIVE WISE aktif güvenlik özellikleri ile daha güvenli sürüş vadediyor. Sorento, yeni tasarımı ve teknolojileri ile 2017 Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda ilk kez sahneye çıkıyor.

Ürün gamına daha sportif bir GT-Line versiyonu eklenirken, 2.2 litrelik turbo dizel motorla birlikte yüksek verimlilik seviyesi vadeden yeni sekiz kademeli otomatik şanzımanın da Sorento’da devreye alındığı görülüyor. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23