• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mezuniyet coşkusunu küçük kızıyla birlikte yaşadı

Yeniakit Publisher
2017-05-26 14:24:28 -
Mezuniyet coşkusunu küçük kızıyla birlikte yaşadı

Namık Kemal Üniversitesinden mezun olan 30 yaşındaki Fatma Gül Erdik, mezuniyet törenine üniversitede okurken dünyaya gelen minik kızıyla birlikte katıldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin mezuniyet törenine eşi ve çocuğuyla birlikte katılan Fatma Gül Erdik, minik kızı Elmira ile birlikte mezuniyet coşkusunu yaşadı. Her gün çocuğunu kucağına alıp okula gittiğini, çok zor olduğu kadar çokta güzel bir süreç olduğunu belirten Erdik, “Çok güzel bir duygu, ilk üniversitemdeki gibi değil, çok güzel, çok heyecanlı bir duygu” dedi.

Hemşirelik bölümünden mezun olan Erdik, “Bu benim ikinci üniversitem. Daha önce ziraat okumuştum, şimdi hemşirelikten mezun oluyorum. Zor bir süreçti ama benim için çok keyifli bir süreçti kızımla birlikte. Hamileliğimi de okul döneminde yaşadım. Çocuğumu kucağıma alıp okula gidiyordum, eşim de çok destek oluyordu bana. Çok güzel bir duygu. Hem kızım var yanımda, daha başka, çok güzel” diye konuştu.

“Hiçbir şeye engel değildir”

Fatma Gül Erdik’in eşi Can Erdik ise, “Eşim için elimden gelen her türlü desteği verdim. Hala da devam edecek. Kendisi çok başarılı ve her zaman arkasındayım. Hem çocuk hem de kariyer yapabilen bir insan. Arkadaşlara da örnek olsun yani, aile hayatını hiçbir zaman engellemesinler. Hiçbir şeye engel değildir ve gayet güzel bir evliliğimiz var. O da bana, ben de ona her zaman iş hayatımızda, okul hayatımızda destek olduk” ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Namık Kemal Üniversitesi Stadyumu’nda düzenlenen törende yaklaşık 5 bin 500 öğrenci kep atarak mezun oldu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23