• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Miami'nin havası Beykent’e geliyor

Yeniakit Publisher
2017-10-12 15:51:00 -
Miami'nin havası Beykent’e geliyor

Gül İnşaat, yeni adresi Beykent'te 530 milyon liralık Avenue İstanbul'a imza atıyor.

Residence, AVM ve Ofis birlikte tasarlanan Avenue İstanbul, Miami’de bulunan Bal Harbour konseptini Avrupa yakasına taşıyor. Yeşili bol, su ile iç içe planlanan Avenue İstanbul’da açık havada alışveriş imkanı da sunuluyor. 

Metrekaresi 4 bin liraya

Gül İnşaat tarafından Beykent’te 30 dönümlük bir arazi üzerinde konumlandırılan Avenue İstanbul, 736 daire, 40 ofis, 170 mağazayı barındıran bir AVM’den oluşuyor.  530 milyon TL’lik bir yatırım ile hayata geçirilen Avenue İstanbul’da metrekare birim fiyatları lansmana özel 4 bin liradan başlıyor.

Avenue İstanbul, farklılıklarıyla değer kazanacak

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, “Projede, doğayı ve yeşili kucaklayan avlu bahçesi, etrafında yeni bir yeme içme deneyimini sunan lezzet terası, çocuklar için eğlence alanları, günlük ihtiyaçları karşılayabileceğiniz ticari alanlar olacak. Bölgenin sosyal yaşamını hareketlendirecek unsurları tüm detayları ile düşünerek Avenue İstanbul’a dahil ettik” dedi. Bölgede genelde küçük metrekareli evler yapılırken, Avenue İstanbul’da kat planlarının ferahlığı ve konforu ön plana çıkardığına da değinen Gül, “ Ev sahiplerimiz burada olmaktan keyif alsın, alt katlarında Türk ve Dünyaca ünlü markalarda alışveriş yapabilsin, ,cafe ve restoranlarda güzel vakitler geçirsinler diye Avenue İstanbul’u hayata geçiriyoruz” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Miami Bal Harbour konsepti

Miami’deki Bal Harbour konseptini Beykent’e getirdiklerini vurgulayan Metin Gül, yeşil, su ve açık havada alışveriş temasının projenin en önemli özelliklerinden olduğunun altını çizdi. Yepyeni bir yaşam, alışveriş, yeme içme ve eğlence deneyimi oluşturacak Avenue İstanbul’da yer alan AVM üstü açılır kapanır olarak planlandı.

İstanbul’da lezzetin, eğlencenin, modanın, konforun ve mutluluğun caddesi Avenue İstanbul olacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23