• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nazlı Ilıcak'a oğlundan tepki geldi

Yeniakit Publisher
2017-09-20 15:45:00 - 2018-10-18 14:57:29
Nazlı Ilıcak'a oğlundan tepki geldi

Gazeteci Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak, annesinin savunmasında Nagehan Alçı'nın Bank Asya'dan kredi çekip villa almasıyla ilgili ifadelerine tepki gösterdi.

FETÖ'nün medya yapılanmasında olduğu iddiasıyla tutuklanan Nazlı Ilıcak savunmasında, kendisi hakkında "Tahliye edilmeli" diyen Nagehan Alçı'nın Bank Asya'dan çektiği kredi ile aldığı villayı hatırlattı.

'NAGEHAN'IN HAKKINI YEMEYELİM'

Nagehan Alçı, annenizi korudu yazısında, hatta tahliye çağrısında bulundu ama bugün Nazlı Hanım hâkim karşısında ifadesinde sanırım onu işaret ederek Bank Asya üzerinden epey bir göndermede bulundu?

Nagehan benim yakın dostum. Bu sözleri okuduktan sonra kardeşimi aradım çünkü o duruşmada ve takip ediyordu, arayıp sordum. Nagehan kendi camiasından tepki çekme pahasına risk alıp annemin tutuksuz yargılanması gerektiğini yazdı. Ailece kendisine teşekkür ediyoruz. Annem maalesef savunması esnasında isim vermeden dahi olsa Nagehan’ı rencide edecek bir cümle kurdu. Bu bizi çok üzdü. Bir tarafta hapis yatan annemiz, bir tarafta sürekli hatalarını düzeltmeye çalışmak arasında sıkışıp kalıyoruz. Bu da Aslı'yı (kız kardeşi) ve beni çok üzüyor. Nagehan’ın da hakkını yemeyelim gayet güzel bir duruş gösterdi ve korudu onu yani.

'VEFASIZ DEĞİLİM, NEDEN UTANACAK MIŞIM?'
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Hakan da epey sitem etti size. “Suçlu olduğu mahkemeler tarafından tespit edilmediğine göre senin annen suçlu değil. Annene suçlu muamelesi yaptığın için utanmalısın. İnsan hiç değilse 'Mahkemede aklanacağına inanıyorum' falan der. O senin annen Mehmet Ali… Annesine böyle bir vefası olmayanın kimseye vefası olmaz" dedi….Utandınız mı peki?

Neden utanacağım, ne ayıp! O ya da bir başkası benim anneme olan sevgimi nereden bilebilir ki? Benim anneme kızmamın ya da düşüncelerine katılmamamın Tayyip Bey ile ne ilgisi var? Ben sadece annemin o düşüncelerini paylaşmıyorum, aynı düşünmüyorum. Nereden çıkardılar vefasız olduğumu? Bilakis annemi bile eleştirecek kadar adilim. Annem ile seneler içerisinde birçok konuda hep ayrı düştük. Ama bu, ona bu süreçte kayıtsız kaldığım anlamına gelmiyor. Annem bana Kuran’ın emaneti. Bir anne evladını ya da bir evlat annesini inkar edebilir mi? İnsan kendi anne babasını seçme şansına sahip değil ama düşüncelerini seçme şansına sahip.

'EN YAKIN ŞAHİDİM RASİM OZAN KÜTAHYALI'

Herkes ayrı birey. Ben onun gibi düşünmek zorunda değilim. Söyledikleri gibi vefasız falan da hiç değilim. Vefamı merak eden varsa buyursun gelsin. Benim bütün geçmişime bakın bir tane AK Parti ya da Tayyip Bey aleyhine kötü bir açıklamam, eleştirim olmamıştır. FETÖ denilen örgüte dair de hiçbir yakınlığım olmamış, hep ayrı düşmüşüz. En yakın şahidim Rasim Ozan Kütahyalı’dır. Nagehan ile annem program yaptığında her gece Rasim ile konuşur ve “Ya yanlış yapıyor” derdim. O zaman ne 17 Aralık olmuş ne de başka bir şey olmuştu.

'ERDOĞAN O KADAR HOŞGÖRÜLÜ Kİ…'

Sayın Cumhurbaşkanı ile görüşmelerinizde anneniz için hiç yardım talebiniz oldu mu?

Hayır asla. Konu açılıp konuşuldu. Ama bir talep olmadı. Sonuçta Tayyip Bey de beni ayrı tutuyor ki görüşme talebimi geri çevirmiyor. Düşünsenize hapiste olan benim annem ve hapiste olma gerekçesi de tamamen Cumhurbaşkanı’na karşı bir hareketten dolayı yani darbeden dolayı ama buna rağmen onun yine beni karşısına alıp görüşmesi onun ne kadar hoşgörülü ve ince biri olduğunu gösteriyor…

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23