• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nehir'in kardeşi oldu

Yeniakit Publisher
2014-10-31 17:13:00 -
Nehir'in kardeşi oldu

Nehir'in babası Erkan Aslan, dün gece bir kızının dünyaya gelmesine sevinemedi.

Van'ın Gürpınar ilçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde önceki gün evlerinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nehir'i arama çalışmaları devam ederken, kızlarının üzüntüsünü yaşayan Hatice ve Erkan Aslan çifti, üzüntü ve mutluluğu bir arada yaşadı.

Gece geç saatlerde rahatsızlanan eşini Van Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne getirdiğini ve bir kız çocuklarının dünyaya geldiğini anımsatan baba Aslan, anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu ve evlerine gittiklerini söyledi.

Bir kızını kaybederken başka bir kızının dünyaya geldiğini ve iki duygu arasında kaldığını dile getiren Aslan, tüm duyarlı insanlardan kızının bulunması için yardım beklediğini ve kızı hakkında en küçük bilginin bile çok önemli olduğunu anlattı.

Aslan, arama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ancak net bir sonuç alamadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Yaşadığım durum karşısında ne söyleyebilirim ki, bir çocuğumun acısını yaşarken, diğerinin dünyaya gelmesine sevinemiyorum. Ciğerim yanıyor. İçimdeki sevinci yaşayamıyorum. Buradan herkese sesleniyorum. Gören, duyan kim varsa bize haber versin. Kaza mı yaptı, hastanede mi, öldü mü, yaralı mı bilmiyoruz. İnsanım diyen herkesten yardım bekliyorum. Ben insan kalbi taşıyorum, vicdan sahibiyim, kızımın acısını yaşıyorum. Kızımı görenler bize yardım etsin."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Telefonundan sürekli kızının resimlerine bakan ve arama çalışmalarından gelecek haberi bekleyen Aslan, doğan kızına da "Nehir" adını vereceğini söyledi.

AA

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23