• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Oyun Haberleri için Doğru Adres

Yeniakit Publisher
2017-09-10 21:36:00 -
Oyun Haberleri için Doğru Adres

Oyunların tarihi bilgisayarların bulunması tarihi kadar eskidir.

Bilgisayar gelişen teknolojide önemli bir rol oynar. Bilgi depolayan ve eğlenceye yönelik çeşitli aktiveleri yerine getirmemize sağlayan teknoloji aracıdır. Bunlara örnek olarak Müzik dinlemek, oyun oynamak, film izlemek verebiliriz. Bilgisayar oyunlarından bahsetmek gerekirse önemini ve eğlenceliğini yetirmeyen bu bilgisayar oyunları 80li yıllarda ses kartı ve Mouse’nin bilgisayara geçmesiyle türemeye başlamış ve akım başlamıştır. Eski dönemlerde oyun [follow=https://forum.turkmmo.com/]forum [/follow]sayesinde tek bir bireyin oynadığı oyunlar nerdeyse bitti.

 İnternetin önemini artırması ve hızlanması nedeniyle oyunlarda yenilikler ve güncellemeler olmuştur. İnternetin hızlanması nedeniyle çevrim içi oyun siteleri ve sohbetli oyun siteleri daha çok tercih edilmektedir. Bu tercih edilen oyunların tek zararlı anı bağımlılık yapmasıdır. Keyifli ve eğlenceli olan bu bilgisayar oyunlarının bize zarar vermemesi için oyun oynarken dikkat etmemiz gerekenleri bilmemiz gerekmektedir. Birçok oyun sitesi bizim eğlenmemize yardımcı olurken bazı oyun siteleri kullanıcılarından online oyun sayesinde sağladığı gelir ile bir çok vakıfa veya yoksullara yönelik harcama yapmaktadırlar. Aslında oyun severler güzel vakit geçirmek isterken güzel yardımlara da vesile olmaktadırlar. Online olarak oynanan oyunlar uzun süreli oynanan oyunlardır.  3d oyunlar ve normal oyunlar olmak üzere oyun çeşidi çoktur.

Gelişen internetle beraber bir çok oyun sitesinde oyun oynamadan da keyifli vakitler geçirebiliyoruz. Bazı oyun sitelerinde oyunlarla beraber sohbet bölümü, [follow=https://www.turkmmo.com/haber]oyun haberleri[/follow] ve forum sayfası yer almaktadır. Bu oyun haberlerinde sevdiğiniz oyunlara yönelik yenilik ve güncellemelerden haberdar olmanız mümkün. Forum sayfasında ise oyunlar hakkında yorum yapabilir iyi kötü görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Sohbet bölümünde oyun içi arkadaşlarla tanışabilir, online oyunlar oynama teklifleri yapabilir, sohbet edebilirsiniz. Böyle oyun sitelerinde zamanınızın nasıl geçtiğini anlamadan güzel vakitler geçirebilirsiniz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23