• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Özgür Filistin' dediği için ölüm tehditleri aldı

Yeniakit Publisher
2014-07-29 14:36:00 -
'Özgür Filistin' dediği için ölüm tehditleri aldı

Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı Zayn Malik, Twitter’da “Özgür Filistin” dediği için ölüm tehditleri aldı. One Direction grubunun solisti olan Zayn Malik, bunlara rağmen tweetini silmedi.

Filistin'e destek verdiği için hakkında karalama kampanyası başlatılan ünlüler kervanına bir isim daha eklendi. 

One Direction topluluğunun solisti Zayn Malik, Twitter'da paylaştığı #FreePalestine (Özgür Filistin) hashtag'i nedeniyle ölüm tehditleri almaya başladı. Pakistan asıllı Britanyalı şarkıcının Twitter'da 14 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. 

21 yaşındaki Malik'in önceki akşam attığı tweet, kısa sürede 140 bin RT aldı. Ne ki, tweet'in yayılmasıyla birlikte Malik'e "Git kendini öldür" ve "Bırak seni öldüreyim" mesajları gelmeye başladı. Pek çok hayranı da Malik'e "İsrail'i kaybettiği" minvalinde tweet'ler attı. 

Malik'in aldığı tepkiler arasında "Böyle bir tweet atacak kadar aptal olduğunu bilseydim, seni hiç sevmezdim", "İdollerimden birinin benim ölmemi istediğini görmek kalbimi kırdı" ve "İsrail'de bu kadar hayranın varken, umurunda bile değiliz. Hayal kırıklığı içindeyim" gibi ifadeler yer alıyor. 

Malik, tepkilere karşın tweet'i silmedi.

SELENA GOMEZ DE TEHDİTLER ALMIŞTI

ABD'li şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez de Instagram hesabından "It's About Humanity- Pray For Gaza" (Bu insanlıkla ilgili-Gazze için dua edin) yazılı bir afişi paylaşmış İsrail destekçilerinden hakaret dolu mesajlar almıştı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23