• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Pensilvanyalılar Erdoğan'a hakaret sırasına girdi!

Yeniakit Publisher
2014-07-25 13:17:00 -
Pensilvanyalılar Erdoğan'a hakaret sırasına girdi!

Pensilvanya sermayeli Zaman gazetesinin 17 Aralık darbe girişimi ile birlikte pusulası şaşan yazarlarından Mümtaz'er Türköne yazısında Başbakan Erdoğan'a ağır hakaretler savurdu.

17 Aralık darbe girişimindan sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a karşı cephe alan Zaman yazarlarından Mümtaz'er Türköne Başbakan Erdoğan'a "eşkıya" imasında bulunarak hakaret etti.

Mümtazer Türköne, operasyonun simgesi haline getirmeye çalıştıkları Hayati Başdağ'ın heykelini dikeceklerini belirterek meydan okudu.

İşte Türköne'nin yazısının ilgili bölümleri:

Gücün ve haklının yer değiştirdiği bir 'hırsız-polis oyunu' izliyoruz. En fazla ne olabilir ki? Tarihte eşkıyanın zaman zaman kurduğu, bir iki nefeslik sürdürdüğü düzenler olmuş; devletin-milletin hakimini, zaptiyesini etrafındaki şürekasına gösteriş yaparak dağın başında divan kurup yargılamışlar.

VATAN CADDESİ'NE HEYKELİNİ DİKECEĞİZ

Bir onur abidesi halinde kelepçeli kollarını kaldırarak "biz haram yemedik" diye haykıran emniyet müdürünün, yakın zamanda Vatan Caddesi'ne heykelini dikeceğiz. Ya bugünün muktedir hırsızları? Televizyon başında marifetlerini izleyip, Yeşilçam'ın kötü adamı Erol Taş gibi gevrek kahkahasını atıp, elindeki kemikten iştahla bir parça kopartan hırsızlar için ne bu dünyada ne öbür dünyada rahat edecekleri yer kalmadı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23