• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Riekerink'ten derbi yorumu

Yeniakit Publisher
2016-12-03 07:36:00 -
Riekerink'ten derbi yorumu

G.Saray Teknik Direktörü, bugün oynanacak F.Bahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili, “Seçme şansım olsa derbinin berabere bitmesini isterdim. Böylelikle her iki takım da ikişer puan kaybedecek” yorumunu yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Kasımpaşa karşılaşması öncesi basının karşısna geçti. Önemli bir periyoda girdiklerini belirten Hollandalı çalıştırıcı, “Aldığımız 23 puan var. Hamza Hamzaoğlu dönemi sonrası biz geliyoruz. Bence o kadar kötü bir durum yok” dedi. “Kasımpaşa virajını iyi geçeceğimizi düşünüyorum” diyen tecrübeli teknik adam bugün oynanacak F.Bahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili de temennisini bildirdi. Riekerink, “Seçme şansım olsa derbinin berabere bitmesini isterdim. Böylelikle her iki takım da ikişer puan kaybedecek. Başakşehir ile aramızda puan farkı var ama lig uzun bir maraton. Farkın kapanmayacağını düşünmüyorum” diye konuştu. 

Farklı forvet lazım

Riekerink, takımın gol konusunda problem yaşadığının hatırlatılması üzerine, “Gol, üzerinde durduğumuz hassas bir konu. Orta sayımızı yükseltmemiz gerekiyor. Forvet tipi de atak tarzımızı ve oyunu etkiliyor. Eren ile oynayınca daha çok orta kesmemiz gerekiyor. Çok gol, sadece taraftarın değil benim de beklentim. En büyük temennim Sigthorsson’un bir an önce aramıza katılması. Podolski ve Eren’e göre farklı tipte bir forvet. Şu andaki forvetlerimizin kötü olduğunu söyleyemem ama ilerleyen dönemde şu an için farklı tip anlamında bir açık görünüyor. İlk temennim Kolbeinn’in sağlıklı bir şekilde aramıza katılması” ifadelerini kullandı. 

Türkiye Gazetesi
    
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23