• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rus Büyükelçiği Dilipak'a yapılan sabotajdan medet umdu!

Yeniakit Publisher
2015-12-03 03:15:00 - 2015-12-03 06:33:09
Rus Büyükelçiği Dilipak'a yapılan sabotajdan medet umdu!

Twitter'daki Rusçuklar ile malum hain kesim Yazarımız Abdurrahman Dilipak'ın anketine sabotaj gerçekleştirdi. Yazarımıza yapılan bu sabotajın ardından Rus Büyükelçiliği ise bu durumdan medet umarak algı oluşturmaya çalıştı.

YENİAKİT.COM.TR Malum kesimin trol ve sahte hesaplarla algı operasyonları düzenlediği Twitter'da Yazarımız Abdurrahman Dilipak'ın anketine sabotaj düzenlendi. Reelde taban bulamayan malum kesim sanalda sahte hesaplarla algı operasyonlarına devam ediyor. Yazarımız Dilipak, gündemin nabzının tutmak adına gerçekleştirdiği ankete malum Rusçukların sabotajına uğradı. 

Yazarımız Dilipak, 'DAEŞ'ten petrolü kim alıyor' anket sorusuna 'Putin Rusyası', 'Esed Suriyesi' ve 'Erdoğan Türkiyesi' seçeklerini ekleyip Twitter'da paylaştı. Yazarımızın bu anketini sabote eden içimizdeki 'Rusçuklar', 'Erdoğan Türkiyesi' seçeneğini işaretleyerek algı operasyonu yaptı. Katılımcıların yüzde 76'sı Erdoğan Türkiyesi'nin işaretlemesiyle yapılan sabotaj, ihanet içerisinde olan kesimin Twitter'a yuvalandığını gösterdi ve bu sabotaj ile Twitter'ın da gerçekleri ne kadar yansıttığı ortaya çıkmış oldu.

Bilindiği üzere, sahte ve trol hesaplarla çeşitli manipülasyonların yapıldığı Twitter'da seçimlerden önce AK Parti aleyhindeki hashtagların Trend Topic'te (TT) üst sıralara çıkmasına rağmen seçimlerde yüzde 50 bandında oy alması, Twitter ile Türkiye gerçeğinin çok farklı olduğunu göstermiş oldu. 

DİLİPAK: MANİPÜLE EDİLDİ

Dilipak, paylaştığı ankete yapılan manipülasyona karşılık, "Ankete 20 dakikada 5000 katılım. Sanırım birileri manipüle ediyor katılımı. Ve sonuçları ilginç... 30. dakikada oy kullanımı 10.000'ne yaklaştı. %76 Türkiye'yi suçluyor. Bu gerçekçi olamaz. Sosyal medyanın ne kadar manipülasyona açık olduğu açık. Türkiye gerçeği Erdoğan'a destek %54, Twitter gerçeği %76 köstek. Demek ki bu konularda hazır kıta bekleyen siber timler var. İşaret verildiği an saldırıyorlar. Sanal kişiler üzerinden tercihte bulunuyorlar" ifadelerinde bulundu. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

RUSYA BU KADAR ACİZ!

İçimizdeki bu hain kesimin manipülasyonundan medet umma acizliğine kapılan Türkiye Rus Büyükelçiği ise Dilipak'ın manipüle edilen anket sonucunu paylaştı. Manipüle edilen sonuca kendilrinin de şaşırdığını görülen Rus Büyükelçiliği 'ilginç bir anket' ifadesinde bulundu. Rus Büyükelçiliği'nin bu kadar küçülmesi ise 'Rusya'nın Türkiye karşısında aciz durumda' olduğunun bir örneği olarak yorumlandı.

Kaynak: www.yeniakit.com.tr

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23