• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sanatçı bozuntusundan Türk milleti için iğrenç sözler!

Yeniakit Publisher
2017-11-18 12:11:00 - 2017-11-18 13:00:32
Sanatçı bozuntusundan Türk milleti için iğrenç sözler!

Türkiye'de insanların yarısının evde börek açtığını öne süren sanatçı bozuntusu Erol Evgin, cehaletin çözülmeden demokrasinin olmayacağını söyledi.

Türk milleti sayesinde sanatçı bilinip, değer verilen sanatçı bozuntusu Erol Evgin, şimdi de milleti küçümsedi. Kendisini bulunduğu seviyeye getiren Türk milleti için rezil sözler sarfetti. Sanatçı bozuntusu Evgin,  Türkiye'de kendisini en rahatsız eden şeyin cehalet olduğunu söyledi.

''ÜLKENİN YARISI ATIL VAZİYETTE EVDE BÖREK AÇIYOR''

Ülkenin yarısının evde atıl vaziyette börek açtığını ifade eden Evgin, cehalet probleminin çözülmesi durumunda birçok problemin çözülebileceğini sözlerine ekledi.

AYDIN DOĞAN'IN GAZETESİNE KONUŞTU

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu 'Posta' isimli gazeteye konuşan 70 yaşındaki Erol Evgin, "Türkiye’nin en temel problemi cehalet. Cehaleti çözdüğümüz zaman bu topraklarda her şeyi halledebiliriz. Yapılması gereken belli: 15 yıl içimize kapanıp, çağdaş eğitime yatırım yapmak... Cehalet olmasa trafikte binlerce kişi ölmez. Her yaz yüzlerce orman yanmaz. Kadına şiddet biter. Cinsellik sevgiyle buluşur. Kadınlar bu ülkenin yarısı. Ülkenin yarısı, atıl vaziyette evde börek açıyor, başka da bir şey yapmıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

TÜRK MİLLETİNİN YARISI İÇİN İĞRENÇ SÖZLER!

Bu cehaleti ortadan kaldırırsak ülkeye demokrasi, insan hakları gelir. Ama sırf bu olmasın diye cehalete prim verenler var. “Ben cahil ve okumamış, tahsilsiz kesimin ferasetine (anlayış-sezgi) daha çok güveniyorum” diyerek bazıları maalesef cehaletten besleniyorlar." ifadelerini kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23