• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehit haberini hastanede aldılar

Yeniakit Publisher
2016-02-11 02:42:00 -
Şehit haberini hastanede aldılar

Diyarbakır Sur'daki çatışmada şehit olan oğullarının haberini hastanede aldılar

Sur'da hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması için yürütülen operasyon sırasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Osman Öz'ün şehadet Haberini Eskişehir Devlet Hastanesi'nde bulunan baba Fehmi Öz ile annesi Nermin Öz'e askeri yetkililer verdi. Vali Güngör Azim Tuna da hastanede şehidin anne ve babasını ziyaret edip başsağlığı diledi. 

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde oturan ve rahatsızlığı nedeniyle geldiği Eskişehir Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde ameliyat geçiren baba Fehmi Öz ile eşi Nermin Öz, oğulları Jandarma Uzman Çavuş Osman Öz'ün şehit olduğu haberini hastaneye gelen askeri yetkililerden aldı. Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna da hastaneye giderek şehidin anne ve babasına başsağlığı diledi.

Vali Tuna hastane çıkışında gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

''Şehidin babası tedavi için buraya gelmişler. Tekrar bu gece Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine geçecekler. Şehidimizin cenazesi yarın oraya gelecek ve oradan kaldırılacak. Baba ameliyat geçirmiş ve durumu şuanda iyi. Çocuklarıyla beraber Afyon'a gidecekler. Biz de bu gece üzerimize düşeni yaptık. Yarın da görevimizi yapacağız, şehidimizi memleketinde defnedeceğiz. Yine milletimizin gönlüne bir yavrumuzu daha gömdük. Ebedi ismi yaşayacak, milletin gururu. İnşallah bu meseleler tabi ki bittiği zaman, hallolduğu zaman bu milletin huzuru için hayatını feda eden bu kahramanların ebediyete kadar isimleri yaşayacak.'' 

Şehidin babası Fehmi Öz ile annesi Nermin Öz, askeri yetkililer tarafından Dinar ilçesine götürüldü.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23