• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sportif çizgisini konfora yansıttı

Yeniakit Publisher
2014-10-22 12:17:00 - 2014-10-22 12:20:21
Sportif çizgisini konfora yansıttı

Sportif görünümünü yakıt tasarrufundaki iddiasıyla perçinleyen Renault Captur, 6 ileri otomatik viteste başarılı bir performansa sahip. Ergonomik tasarım ise araçtaki konforu zirveye taşımış görünüyor.

Renault Captur İcon, 1.2 turbo EDC 120 beygirlik gücü, 4 silindiri, maksimum 190 Nm torku, Euro 5 emisyon normunda 192 kilometrelik maksimum hızı ile sınıfında farklı bir kulvarda rol aldığını gösterdi. Kilometrede 125 gram karbondioksit salınımına sahip araç, test sürüş aşamasında şehiriçi 6.8, şehirdışı 4.5, karma 5.4’lük tüketimle tasarruflu bir performans veriyor. Aracın yürür vaziyette sürücü dahil ağırlığı 1255 kilogram. 45 litrelik yakıt deposuna sahip araçta bagaj hacmi aileler için önemli bir kullanım alanı sunuyor.

KİŞİSEL TERCİHLER ÖN PLANDA

Araçta ayna kapakları ve renk geçişleri sportif bir görünümü perçinliyor. Ön ve arka koruma sportif çizgileri ön plana çıkarıyor. Konforlu bir sürüş için sürücünün kol dayama talebini karşılayan donanım mevcut. Paslanmaz çelik bagaj eşiği kaplaması dayanıklı bir malzemeyle perçinlenmiş. Küçük detaylarda sürücüsüne benzersiz duygular hissettirmek amacıyla Captur kişiselleştirme tercihi sunuyor. 377 litrelik bagaj hacmi ise çekirdek aile için birebir.

‘İCON'İK BİR TASARIM

Yol kavramada etkili performans gösteren araç yokuş kalkış desteği, hız kontrolü, ani frenleme mekanizması ile arazi şartlarında yüksek performansa sahip. Şehiriçi trafikte hızlı hareket etmenin ön plana çıktığı düşünülürse bu açıdan Capture esnek bir kullanıma sahip. Captur'u sınıfında farklılaştıran en büyük özelliği ise binek araç tasarımını SUV'a en iyi şekilde yansıtıyor olması. Aracın, 2014 model tavsiye edilen finansman kampanyalı anahtar teslimi liste fiyatı, 68 bin 900 lira, nakit alım indirimli anahtar teslim ise 64 bin 900 lira. Captur İcon Turbo 90 beygir stop-start fiyatlandırması da 62 bin 150 liraya sahip.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Torpidosuyla daha ergonomik

Torpido gözünün yerini alan akıllı ve pratik çekmece iyi düşünülmüş bir ayrıntı. Sürücü ve ön yolcu için kolay erişimli bu alan, 11 litrelik saklama kapasitesiyle ilgi odağı oldu. Ön koltukların arkasında yer alan filelerin lastik kombinasyonu farklı bir hava katıyor. Entegre ve internet bağlantılı tablet Renault R-Link dokunmatik ekran, sesli kumanda, direksiyondan kumandalar pratik ve konforlu bir sürüşü de beraberinde getiriyor. Tomtom navigasyon, multimedya, telefon, araç verileri ve r-link store üzerinden indirilebilen uygulamalar kataloğu aracı bir adım daha öne taşıyor.

6 ileri viteste 'otomatik' kazanç

1.2 turbo EDC 120 beygir benzinli otomatik vites, teknolojisiyle üstüne koymuş durumda. Benzinli araçta tutumlu bir yakıt ekonomisi mevcut. Captur’da kullanılan motorlar turbo-kompresörlü özellikli.Sürüş keyfinde kendi sınıflarının en iyileri olmayı amaçlayan Renault teknolojisi dinamek hızlarda, ani ivmelerde devirde esnek bir kullanım avantajı ortaya koyuyor. Test aşamasında 6 ileri vitesin geçişlerindeki performans ve sessizlik sürücünün daha konforlu yol tutuşu kazanmasına da önayak oluyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23