• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz

Yeniakit Publisher
2015-05-22 12:33:00 -
Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, gelecek sezon mücadele edecekleri Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini söyledi.

Başkent temsilcisinde teknik direktör Tütüneker, sezonun son bölümünde yakaladıkları seriyle finali iyi yaptıklarını belirterek, "Duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. Bunu aslında yaşamak lazım, çok sevinçliyiz" dedi.

Ligin bitimine 18 hafta kala göreve başladığını hatırlatan tecrübeli teknik adam, oyuncularının kendisinin istediği futbolu sahaya yansıtmalarının biraz zaman aldığını ama mutlu sona ulaşmasını bildiklerini anlattı.

Tütüneker, üst üste beraberlik aldıkları haftalarda dahi hiçbir zaman Süper Lig ümitlerini kaybetmediklerini belirterek, "Psikolojik olarak düşüş yaşadığımız zamanlar oldu. 2-3 maç hariç kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Önemli olan finali iyi yapmaktı. Düşüşler futbolda doğaldır. Bunu erken yaşadığımızı düşünüyorum. Düşüşler bizi her zaman motive etti ve mutlu sona daha çok itti. Finali getirdiğimiz için takımı tebrik ediyorum. Şampiyonluktaki en büyük pay futbolcularımındır. Hepsinden Allah razı olsun" diye konuştu.

Osmanlıspor camiasında dile getirilen "Avrupa kupası" hedefinin ortaya konulabileceğini kaydeden Tütüneker, öncelikle takım istikrarı yakalamaları gerektiğinin altını çizerek, "En önemli şey istikrar yakalamak, Süper Lig'de barınmak, kalıcı olmak. Bunu bir başarıp, ondan sonra dönem dönem bu hedefleri yaşamak lazım. Bu hedefler ortaya konulabilir ama futbolda istikrar çok önemli. Öncelikle istikrarı kendi ligimizde yakalamamız lazım. Bunu başardıktan sonra hepsi gelir" yorumunda bulundu.

Tütüneker, Bucaspor ile küme düşme hattını yakından ilgilendiren bir maç oynayacaklarına değinerek, sözlerini şöyle tamamladı:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Bucaspor maçına aynı ciddiyetle hazırlanacağız. Maalesef bazı şeyler dolaşıyor, Osmanlıspor rehavet içinde gibi. Tabii ki bir şey başarmışız. Biz burada olduğumuz sürece her gün çocukları motive ediyoruz. Onlar da zaten motive. Aynı takımla, aynı mantaliteyle, istek ve arzuyla bu maça çıkacağız. Tabii ki galip gelmek için sahaya çıkacağız."
AA

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23