• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tatilciler erken dönüyor

Yeniakit Publisher
2017-06-26 16:43:00 - 2017-06-26 16:53:21
Tatilciler erken dönüyor

Ramazan Bayramı tatilini tamamlayıp erken dönüş kararı alan vatandaşlar Çanakkale kent merkezinde yoğunluğa yol açtı. İstanbul'da TEM otoyolunda da yoğunluk yaşandı.

Alınan bilgiye göre, cuma günü mesai bitiminin ardından yola çıkan ve bayram tatillerini geçirmek üzere feribotla Gelibolu, Eceabat ve Kilitbahir iskelelerinden Çanakkale yönüne geçiş yapan binlerce vatandaş dönüş için erken davrandı.

Marmara Bölgesi ve Trakya'dan Ege ve iç bölgelere giden çok sayıda sürücü dönüş yolunda da feribot sırası için yaklaşık 3 kilometrelik kuyruğa takıldı.
İstanbul'dan İzmir'e giden ve tatillerini erken bitirip eve dönme kararı alan Erhan Bayraktar, Çanakkale Boğazı'na bir an önce köprü yapılmasını beklediklerini söyledi.

Bayram tatillerini Bursa'da geçiren Gülsüm Adıgüzel ise gidiş yolunda da benzer bir trafikle karşılaştıklarını, dönüşte daha çok beklememek için ikinci gün dönmeye karar verdiklerini anlattı.

Çanakkale kent merkezindeki iskeleye gelip sıraya giren araçlar Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerince Demircioğlu Caddesi'nde çift yönlü olarak depolatıldı.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş yetkilileri, vatandaşların bayram tatili dönüşünde mağdur olmamaları için feribot seferlerinin yine saatsiz olarak, doldur boşalt sistemiyle çalıştığını belirtti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yetkililer, yoğunluk sona erene kadar seferlerin bu şekilde devam edeceğini kaydetti.

TEM'DE YOĞUNLUK

Bu arada bayram tatilinin ikinci gününde TEM otoyolu Bahçeşehir mevkii Ankara istikametinde de trafik yoğunluğu yaşanıyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23