• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tesettür Giyim'de Sahranur Zarifliğini Yaşayın

Yeniakit Publisher
2017-05-24 11:53:00 -
Tesettür Giyim'de Sahranur Zarifliğini Yaşayın

Bu sezonda trend kıyafetler arasında Sahranur ürünleri başta geliyor.

Canlı renklerin ve çizgilerin bir arada kombine olduğu ve estetikliğin her bedende harika göründüğü [follow=http://www.sahranur.com/giyim]tesettür giyim[/follow] modelleri arasından seçiminizi daha kolay ve keyifli yapabileceksiniz. Üstelik kilolu ya da zayıf hanımlar için, her anlamda sezonda trend olan kat kat giyinme tarzını dahi seçebiliyorsunuz. Kesimleri özel olmasından dolayı, her bedene aynı şıklığı sunan bu elbiseler ile tarzınızı yaşayacak ve güzel giyinmenin anlamını hissedeceksiniz. Gömlek ve hırka ikilisi ile büyük kolyeler, uzun tunikler ve pantolonlar sizi olduğunuzdan daha dolgun görünmenizi sağlayacakken, daha genç renkler ile her yaşta eğlenceli kimliğinize bürünmüş olacaksınız.

2017 Tesettür Giyim Modelleri ve Renkleri

Her açıdan iyi görünmek için renklerin gücünü bu sayede kullanmanız da kaçınılmaz olacaktır. Renk seçimi kilolu ve zayıf hanımlar için önemli bir noktadır. Fazla kilolarından şikayetçi bayanlar genelde koyu renkleri tercih eder. Eğer zayıf bir bayansanız koyu renklerden uzak durmalısınız. Sizi olduğunuzdan daha iyi gösterecek kıyafetlere Sahranur ile [follow=http://www.sahranur.com/giyim]tesettür giyim[/follow] zarifliğine internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Zayıf bayanlar enerjik ve daha canlı renklere yönelmeli, parlak ve pastel tonları ana renk olarak kullanmalıdırlar.

Bayanlar topuklu ayakkabı kullanmaktan hoşlanırlar. Fakat topuklu ayakkabıların hangi kıyafetlerle kullanacağını bilmek stilinizi tamamlayacak bir durumdur. Topuklu ayakkabılar hanımları uzun ve zayıf gösterir. Zayıf bayanlar eğer topuklu ayakkabı giyeceklerse bu ayakkabıları uzun elbiseler ya da eteklerle tamamlamalıdırlar. İsteklerinize ve zevklerinize uygun elbise, etek ve bluz gibi harika[follow=http://www.sahranur.com/giyim] tesettür giyim[/follow] ürünlerine ulaşabilir, dilediğinizde ödeme yaparak sahip olabilirsiniz. Bunun için sadece [follow=http://www.sahranur.com/]www.sahranur.com[/follow] adresine girmeniz ve alışverişe başlamanız yeterli olacaktır. 

Tesettür Giyim İle Tarzınızı Yaşayın
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Size yakışan kıyafetleri ünlü markalarda aramanıza gerek yok. Sahranur ile tesettürün ruhuyla uyuşan harika kreasyonlara ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken öneriler eşliğinde doğru kombinler yaparak harika bir görüntüye sahip olmak olacaktır. Kalın kumaştan ya da kabarık etekler boyunuzun olduğundan kısa görünmesine neden olur. Ayrıca sizi kilolu gösterecektir. Fakat şifon kumaşlar bedene yapışmayacak şekilde salaş, dökümlü ve bol olduğunda kişiyi uzun ve zayıf göstermektedir.

Gömlek ve etekten oluşan bir kombini tercih edecekseniz bu bedeni ikiye böleceğinden daha kısa görünmeye neden olur. Fakat tek parça ve tek renk elbiseler kişiyi uzun göstermektedir. Elbise alırken vücut tipinize uygun olanı tercih etmelisiniz. Boyunuz kısaysa ve uzun görünmek istiyorsanız boyuna çizgilerden oluşmuş ürünleri tercih etmelisiniz. Ayrıca aksesuarlar da genel görüntüyü oldukça etkiler. Büyük çantalar kullandığınızda daha uzun görünmeyi başarabilirsiniz. Tesettürlü bayanlar ya da ölçülü giyinmek isteyen hanımların en önemli kuralı dar kıyafetlerden uzak durmaktır. Dar kıyafetler tesettüre aykırıyken bir yandan da kişiyi basık ve kısa göstermektedir. Kombinlerinizi ya da elbiselerinizi ten rengi ayakkabılarla tamamlayarak daha uzun görünebilirsiniz.

Alışverişte Güven Sahranur'da 

Sahranur sitesinde tesettüre uygun, günün modasını yansıtan ve tasarımcı tecrübe ve bakış açısını taşıyan harika özel parçalara ulaşabilirsiniz. Üstelik internet sitesi sanal mağaza sayesinde de nerede olursanız olsun ürünleri adresinizde teslim alabilirsiniz. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23