• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Torna tezgahı hayatına mal oldu

Yeniakit Publisher
2014-12-17 16:16:00 - 2014-12-17 16:23:26
Torna tezgahı hayatına mal oldu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir iş yerinde torna makinesine sıkışan iş yeri sahibi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, İzmit Körfez Sanayi Sitesi 13. Blok’ta bulunan Honsan Metal isimli işyerinin sahibi Mustafa Ferdi Eryener (35), sabah işyerine gelerek çalışmaya başladı. İşyerinde tek başına olan Eryener, torna tezgahında çalıştığı sırada bir anlık dikkatsizlik sonucu kendisini makineye kaptırdı.

Torna makinesinin pres bölümüne sıkışan Eryener’i işyerine gelen diğer çalışanlar kanlar içinde buldu. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Mustafa Ferdi Eryener’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri işyerinde detaylı incelemelerde bulundu. Acı haberi alan Eryener’in annesi İnci Eryener ve yakınları olay yerine gelerek gözyaşlarına boğuldu. İnci Eryener yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Yapılan incelemelerin ardından sıkıştığı makineden çıkartılan Eryener’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı.

“SEVİLEN BİR ARKADAŞIMIZDI”

Yaşanan iş kazasını gözyaşları içinde anlatan Körfez Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Muzaffer Gürfidan, “Arkadaşımız sabah işyerinde tek başınaymış, işyerindeki kameralardan tespit ettik. Çok sevilen bir arkadaşımızdı. Kendisini torna tezgahına kaptırıyor. Olay bu şekilde meydana geliyor. Çok üzgünüz, Allah herkese sabır versin” dedi.

Kartepe Dumlupınar Mahallesi Villam Konutları’nda annesi İnci Eryener ile birlikte ikamet eden ve bekar olduğu öğrenilen Mustafa Ferdi Eryener’in cenazesi, tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Eryener’in cenazesi, Fevziye Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23