• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Turkcell Superonline ve NatGeo’nunyarışmasında “hız” kazandı

Yeniakit Publisher
2014-08-01 16:30:00 -
Turkcell Superonline ve NatGeo’nunyarışmasında "hız" kazandı

Turkcell Superonline ve NationalGeographic Channel işbirliğiyle hayata geçirilen ve ışık hızındafiber internet deneyimini gerçek hayata taşıyan yarışmada son etap da tamamlandı. Turkcell Superonline Facebook uygulamasında yer alan sorulara en yaratıcı yanıtlarıveren 4 yarışmacı bir arkadaşıyla birlikte Ferrari World Abu Dhabi’de bir haftasonu geçirme, Tanzanya’da safariye katılma, İspanya’da gerçekleştirilen Formula 1 yarışını izleme ve Almanya’da MotoGP’yi izleme şansını yakaladı. Sorulara yanıt gönderen 40 bini aşkın kişi bir ay boyunca Turkcell Superonline’dan ücretsiz internet kazandı.

Dijital dünyada hayatı kolaylaştıran vazgeçilmez teknoloji ortağıTurkcell Superonline tarafındanNationalGeographic Channel işbirliğiyle hayata geçirilen yarışma sona erdi. Dört etap olarak gerçekleştirilen yarışmada bugüne kadar sorulan hız temalı sorulara en yaratıcı yanıtları verenler, hız tutkusunu sanal dünyadan gerçek hayata taşıyan büyük ödüllerin sahibi oldu.

Turkcell Superonline ve NatGeo’nun Facebook sayfasında oluşturulan özel uygulama ile Kasım 2013’te başlayan yarışmada bugüne kadar 40 bini aşkın kişi Ferrari World Abu Dhabi’de bir haftasonu, Tanzanya’da safari, İspanya’da Formula 1 ya da Almanya’da gerçekleştirilen MotoGP yarışını izlemek için yarıştı. Katılan herkesin Turkcell Superonline’danbir ay boyunca ücretsiz internet kullanım hakkı elde ettiği yarışmada jüri tarafından yapılan seçimlerle bu güne kadar toplam 60kişiGo Pro3 kamera, 60 kişi ise NatGeo USB belleğin sahibi oldu.

Yarışmanın ilk etabında kazanan,“Dünyanın en hızlı arabası saatte 439 kilometre hız yapabiliyor! Sen #enhızlısından kimin yanına, neden giderdin?”sorusuna verdiği yaratıcı yanıtla Ferrari World’de dünyanın en hızlı Roller Coaster’ına binme fırsatını yakalayan Kaan Bilge oldu. İkinci etapta “Dünyanın en hızlı koşan hayvanı çitalar, saatte 120 km hızla koşabiliyor! Tanzanya’da dünyanın en hızlı hayvanı çitayla burun buruna geldin, #enhızlısından ona ne derdin?” sorusunun galibi Burçak Aydın ise NationalGeographicExpeditions’a katılarak Afrika’da 11 gün boyunca dünyanın en hızlı hayvanlarını keşfe çıktı. Üçüncü etapta “Formula 1 İspanya’daki favori takımına #enhızlısından mesajın nedir?’’sorusuna en yaratıcı yanıtın sahibi olan Yunus Emre Özdiyar ise Formula 1 yarışlarının İspanya’daizledi.Son etapta ise #bihızlansandiyerek hayatında hızlanmasını istediği şeyleri paylaşan Kerem Turgut, MotoGP yarışını Almanya’da izleme fırsatı yakaladı.

“Dijital dünyada öncüyüz”

Konuyla ilgili açıklamasındaTurkcell Superonline Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Meltem Şahin şunları kaydetti:

“Dijital dünyada hayatı kolaylaştıran vazgeçilmez teknoloji ortağı olarak, dijital mecralardaki
ÖNE ÇIKAN VİDEO

çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Müşterilerimizin bulunduğu mecralarda bulunmak, Turkcell Superonline markası olarak farklı yarışma, etkinlik ve yaratıcı dijital uygulamalarla onların yanında olma hedefiyle #enhızlısından kampanyamızı NationalGeographic Channel işbirliği ile gerçekleştirdik. Bu kampanya kapsamında 40 binden fazla kişiye ulaşmamızın yanı sıra hız temasının hayatlarımızda nasıl yer aldığını gördük. En önemlisi de kaliteli ve hızlı internetin vazgeçilmez olduğuverilen cevaplarda açıkça yer aldı.Yarışmanın sonucunda her biri aynı zamanda sosyal medya kullanıcısı olan, büyük ödül sahiplerinin macera dolu anılarını dinlemek deduyduğumuz memnuniyeti artırdı.‘’

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23