• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye’nin en büyük OSB’si, Uyumsoft ERP’yi seçti

Yeniakit Publisher
2017-03-27 21:47:00 -
Türkiye’nin en büyük OSB’si, Uyumsoft ERP’yi seçti

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, iş süreçlerini entegre bir yönetim sistemine kavuşturmak için Uyumsoft ERP’yi seçti.

İkitelli OSB ile Uyumsoft arasında, geçtiğimiz günlerde, “Uyumsoft ERP Projesi” için imzalar atıldı. İmza törenine, İkitelli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şaban Gülbahar ve Uyumsoft Genel Müdürü Hüseyin Şahin ile her iki kurumun üst düzey yöneticileri katıldı.

Yıl içerisinde devreye alınacak olan Uyumsoft ERP projesinde, İkitelli OSB’deki farklı birimler tek bir program üzerinden entegre olarak yönetilecek ve aynı zamanda OSB’lere özgü fonksiyonlar da uygulamaya alınacak. Proje ile üyelerin memnuniyetinin arttırılmasına devam edilecek.    

300 bine yakın kişiye istihdam sağlıyor

30 bin işyeri, 300 bin çalışanı, yatırım değeri, üretimi, ihracatı, istihdamı ve ekonomiye katkısı ile İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesidir. Sektör çeşitliliğinde de dünya rekoru kıran İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde, yılda yaklaşık 7 milyar Dolarlık ihracat gerçekleştiriliyor.

Uyumsoft, 20 yıldır yazılımda lider 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yazılım, danışmanlık, i-Dönüşüm ve e-Devlet projelerinin lider firması Uyumsoft, 20 yıldır ülkemizin yanı sıra, Avrupa ve Türki Cumhuriyetlerde başarılı projelere imza atıyor.

500’ün üzerinde Kurumsal İş Sistemleri (ERP, CRM, HRM, BI vd) projelerini hayata geçiren Uyumsoft, aynı zamanda, e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter uygulamalarında 6.000’nin üzerindeki müşterisine lider entegratör firma olarak hizmet veriyor.

İkitelli OSB’de gerçekleşecek proje kapsamında, muhasebe, satış, envanter yönetimi, satın alma ve bordro gibi standart ERP iş uygulamalarının yanı sıra, Uyumsoft’un OSB’lere özgü (Üye Takip Sistemi, Sayaç Yönetimi, İmar – İskan Yönetimi, Aidat Yönetimi, Çevre ve Güvenlik Yönetim Sistemi, Üye İlişkileri Yönetimi, Küşat Yönetimi, Doküman Yönetimi) fonksiyonları ile e-Devlet uygulamaları yer alacak.  Bu modüller sayesinde, İkitelli OSB’de, alt ve üst yapıya ilişkin tüm süreçler daha hızlı ve geriye dönük olarak raporlanabilir biçimde takip edilebilecek.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23